DAFTAR
Close
Login to Your Account
Page 1 of 3 123 Last
Results 1 to 10 of 23
  1. EmO
    King Of Gempak EmO's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    (¬_¬)/¯ Rahsia
    Age
    14
    Posts
    14,599
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    #1
    Sememangnya Malaysia ini cuacanya panas sepanjang tahun. Jadi tidak hairanlah KL Sogo mengeluarkan baju-baju fesyen terbaru yang bersesuaian dengan cuaca di panas. Kalau dahulu Scha Al Yahya tampil dengan gaya-gaya Korean, kini Izara Aishah pula tampil dengan gaya comel yang mampu mencairkan hati para jejaka.



    Abang Nara teringat kenangan zaman muda-muda dulu ikut mak ayah pergi shopping di Sogo ketika Hari Raya menjelang. Masa itu memang Sogo paling top. Balik rumah siap bangga cerita dekat kawan. Mungkin dengan pendekatan mengambil pelakon-pelakon popular menjadi model mereka, Sogo akan dapat kembali gah seperti dahulu kala.

    Lagi 17 keping gambar Izara Aishah beraksi comel untuk fesyen musim panas dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada www.trendsetter.com.my.




    >Anime Yang Sedang Ditonton<
    WARNING
    Aku Bukan Otai/Pro/Master, Yang Hebat Sangat Tu Kentut Busuk Jugak
    Aku Tak Kacau Korang, Tak Payah Kacau Aku
    Takde Sape Sakit Hati, Semua Happy


  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Age
    2010
    Posts
    Many
     

  3. Gempak Hardcore IkanPatin's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Temerloh
    Posts
    1,032
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #2
    Mantop la cik Izara nie

  4. King Of Gempak SchzPutra's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    "What U Give U Get Back"
    Posts
    19,536
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    #3
    oooo...mcm tu gaya baju musim panas hehehe

    http://3.bp.blogspot.com/-Issgg51LEpc/UPDeXfqpiRI/AAAAAAAABr0/gitAf6kEkIk/s320/thanks.gif

  5. Gempak SuperStar 户口勺工已's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Jiran sebelah
    Posts
    630
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #4
    malaysia hari2 musim panas..
    Bekerja bagai hidup 1000 tahun, Beribadah bagai mati esok hari.

  6. Gempak Super Hardcore x264's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    New World
    Posts
    2,832
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    #5
    tu jambul didepan package musim panas gak ke
    J-Rock | Visual-Kei | J-Pop Fansub
    Nak jadi team encoder / fansubber aku marilah pm
    http://i.imgur.com/I9CMJ0L.png

  7. King Of Gempak Hanx's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Pasir Mas,Kelantan
    Posts
    8,442
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #6
    apsal aku still xsuka dye ni ea?xkan sbab jambul tu kot?


    Sejarah tetap sejarah itu membuat negara kita menjadi kuat kalau kita memahami sejarah bukan mendengar dijadikan nafsu dendam.

  8. Banned
    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Luar Dari Bimasakti
    Posts
    3,783
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    #7
    pakaian musim panas ek?? pakaian kat neraka, camner pulak ek?

  9. Gempak Senior
    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    195
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #8
    Quote @IkanPatin View Post
    Mantop la cik Izara nie
    x kenal langsung

  10. Gempak Junior KET0MBAR's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    55
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #9
    meme "panas" ni musim panas yg panas ni...

  11. King Of Gempak mats_85's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Bidor, Perak
    Posts
    5,762
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #10
    tak cair pun hati


Page 1 of 3 123 Last

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List