Close
Login to Your Account


Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23
  1. #1
    Status
    Offline
    EmO
    EmO's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    (_)/ Rahsia
    Age
    14
    Posts
    14,599
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)

    Default Izara Aishah Tampil Comel Bergaya Untuk Fesyen Musim Panas

    Sememangnya Malaysia ini cuacanya panas sepanjang tahun. Jadi tidak hairanlah KL Sogo mengeluarkan baju-baju fesyen terbaru yang bersesuaian dengan cuaca di panas. Kalau dahulu Scha Al Yahya tampil dengan gaya-gaya Korean, kini Izara Aishah pula tampil dengan gaya comel yang mampu mencairkan hati para jejaka.



    Abang Nara teringat kenangan zaman muda-muda dulu ikut mak ayah pergi shopping di Sogo ketika Hari Raya menjelang. Masa itu memang Sogo paling top. Balik rumah siap bangga cerita dekat kawan. Mungkin dengan pendekatan mengambil pelakon-pelakon popular menjadi model mereka, Sogo akan dapat kembali gah seperti dahulu kala.

    Lagi 17 keping gambar Izara Aishah beraksi comel untuk fesyen musim panas dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada www.trendsetter.com.my.







    >Anime Yang Sedang Ditonton<
    WARNING
    Aku Bukan Otai/Pro/Master, Yang Hebat Sangat Tu Kentut Busuk Jugak
    Aku Tak Kacau Korang, Tak Payah Kacau Aku
    Takde Sape Sakit Hati, Semua Happy


  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Age
    2010
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Status
    Offline
    IkanPatin's Avatar
    Gempak Hardcore
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Temerloh
    Posts
    1,031
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Mantop la cik Izara nie

  4. #3
    Status
    Offline
    SchzPutra's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    "What U Give U Get Back"
    Posts
    19,534
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)

    Default

    oooo...mcm tu gaya baju musim panas hehehe

    http://3.bp.blogspot.com/-Issgg51LEpc/UPDeXfqpiRI/AAAAAAAABr0/gitAf6kEkIk/s320/thanks.gif

  5. #4
    Status
    Offline
    户口勺工已's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Jiran sebelah
    Posts
    630
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    malaysia hari2 musim panas..
    Bekerja bagai hidup 1000 tahun, Beribadah bagai mati esok hari.

  6. #5
    Status
    Offline
    x264's Avatar
    Gempak Super Hardcore
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    New World
    Posts
    2,832
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)

    Default

    tu jambul didepan package musim panas gak ke
    J-Rock | Visual-Kei | J-Pop Fansub
    Nak jadi team encoder / fansubber aku marilah pm
    http://i.imgur.com/I9CMJ0L.png

  7. #6
    Status
    Offline
    Hanx's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Pasir Mas,Kelantan
    Posts
    8,439
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    apsal aku still xsuka dye ni ea?xkan sbab jambul tu kot?


    Sejarah tetap sejarah itu membuat negara kita menjadi kuat kalau kita memahami sejarah bukan mendengar dijadikan nafsu dendam.

  8. #7
    Status
    Offline
    TechnOveruleZ's Avatar
    Banned
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Luar Dari Bimasakti
    Posts
    3,783
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)

    Default

    pakaian musim panas ek?? pakaian kat neraka, camner pulak ek?

  9. #8
    Status
    Offline
    adha sulaiman's Avatar
    Gempak Senior
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    195
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Quote @IkanPatin View Post
    Mantop la cik Izara nie
    x kenal langsung

  10. #9
    Status
    Offline
    KET0MBAR's Avatar
    Gempak Junior
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    55
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    meme "panas" ni musim panas yg panas ni...

  11. #10
    Status
    Offline
    mats_85's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Bidor, Perak
    Posts
    5,762
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    tak cair pun hati


Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •