Close
Login to Your Account


Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 32
  1. #1
    Status
    Offline
    KiuT-MiuT's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10,833
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    69 Post(s)

    Default Kisah Aku Dan Awekku

    Aku ada habit yang sangat buruk dengan awek aku. Mungkin jantan-jantan lain suka raba awek dia or suka peluk-peluk awek dia. Tapi, aku tak berperangai sedemikian. Aku lebih hebat dari itu. Aku suka kentut dekat awek aku... Yaaaaaaaa!!! Kentut kat awek aku, awek aku yang bernama Wani!!! Tak kisah la di mana-mana sahaja atau apa situasi sekali pun, aku cukup suka kentut kat awek aku si Wani ni.... Bagi aku, ni adalah satu perkara yang sangat romantik untuk aku bermanja-manjaan dengan awek aku.

    Pernah sekali tu, aku kentut betul-betul kat muka dia. Masa tu, dia tengah duduk bersila makan nasi bungkus kat tepi sungai, alaaaa duduk kat atas batu sungai yang besar. Masa tu, aku pula kat sebelah dia, aku minta dia hulurkan sudu yang jaraknya satu meter kat depan dia... Tapi dia bley cakap macam ni,

    "Alaaaa... u ambillah sendiri, I nak makan..."

    Aku panas... Hati aku membara... Degil benar awek aku ni.. Lalu, aku bingkas bangun yang ketika itu aku berada betul-betul kat sebelah dia. Tiba-tiba aku terasa nak kentut, lalu aku cakap kat Wani,

    "Ehhhh, tengok belakang u tu, ada couple tengah beromen laaaaaa...."
    "Mana-mana????!!!!" lalu dia toleh ke belakang. Elok je dia nak toleh ke depan balik,

    Prottttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!

    Nah kau sedassssss Wani!!!! Cantik punya aim aku talakan bontot aku kat betul-betul kat muka dia.... Muahahahahahahhaa!!! Padan muka kauuuuuuuuuuuu!!!!!!

    Lepas tu, Wani buat muka capati.... Giler... aku rasa capati lagi cun dari dia bila dia buat muka time tu.. Bengang la tu ek??? Haaaa, tu la derhaka lagi dengan balak kau!!! Nasib ko tak koma...

    Kadang-kadang kalau aku jalan-jalan dengan dia kat shopping kompleks melayan karenah dia yang suka shopping bukan-bukan tu, aku naik fed up. Bila aku fed up, aku terasa nak kentut. Ada satu kali tu, time tu, kitorang kat kaunter pembayaran, aku tengah fed up beratur panjang, Wani plak kat sebelah aku. Aku pegang tangan dia. Konon-konon romantik laaaa berpegang tangan. Tapi, dia silap, itu sebenarnya persiapan untuk aku hulurkan tangan dia ke bontot aku lalu PROOOOOOOOOOOTTTT!!!! Owwwww yeaaaahhh!!! Kau kena lagi sekali Wani!!!! Yahoooooooooooo!!!!!!!! Aku hebat!!!!

    Tapi Wani memang best, biarlah aku buli dia macam mana sekalipun, dia tetap sayang kat aku. Tak kisah la bunyi kentut tu kuat ke, busuk macam taik ke, atau pun kadang-kadang tercirit kat tangan dia ke, dia tetap setia dengan aku.... Haaa!!! Tengokkkk!!! Hebat tak aku.... Miahahahahahahha!!!!

    Hari ni, aku jalan-jalan dengan Wani kat The Store. Dia nak beli seluar jeans. Layankan je laaaa. Janji dia tak pau duit aku sudeyhhh.. Round punya round dekat The Store tu, tibe-tibe aku teringat,
    "Hari ni tak buli dia lagi!!!!!! Haaaaaa... siap la ko Wani..."

    Aku plan nak kentut kuat-kuat kat kaunter pembayaran nanti. Nak grab tangan dia, tala kat bontot then press kentut kuat-kuat... Biar dia maluuuuuuuuuu... Biar cashier tu tengok betapa hebatnya balak Wani tu.

    Elok je sampai kat kaunter pembayaran, ramai yang beratur nak bayar. Aku cuba control angin-angin yang ada dalam perutku... FOKUSSS!!! FOKUSSSS!!!! Agak-agak dah penuh angin kat perut ni, aku nak kentut kuat-kuat... Biar semua orang tengok cinta kami!!! Tiba giliran kami nak bayar... Wani kat belakang aku. Hehehehehehehhehehe...... Aku grab tangan dia, dan PROOOOOOOOOOOOTTTT!!!!! Yeaaaahhhh, bunyinya sungguh kuat... Tiba-tiba,

    "HOOOOIIIIII!!!! B0do PUNYA OLANGGG..."

    Aku toleh belakang, aiseyyyyyy...... tangan amoi mana plak aku pegang ni.... Rupanya salah tangan daaaaa!!!!

    Aku lepaskan tangan amoi tu... Amoi tu pergi kat husband dia yang berpakaian singlet... Tangan dan lengan dia ada tattoooooo......

    "Apa pasai u pegang tangan wife I haaaaa??????? Sudah laaa u pegang tangan dia, u kentut pulakkkkk!!! b0dooooo punya olanggggggggg!!!!!" cakap laki cina tu...

    Aaaaaaaaaaahhhh sudahhhhhhhhhh....

    "Sori sori..... Saya tersalah tangan, saya mau pegang tangan dia, " sambil aku menunding kat Wani...

    Korang nak tau, Wani buat apa??? Dia cakap macam ni,

    "Saya tak kenal dia............." lalu dia blah lepas settle bayar kat cashier.

    Tinggal aku terpinga-pinga.....

    Guess what happen after dat?????

    On the way aku nak balik hantar Wani ke rumah dia, Wani tak habis-habis gelak macam orang gila.... Ooooooooooooooooooooo!!!!!!! Kuang ajaq!!!!! Takpe-takpe... Hari ni hari kau... Esok-esok siap la ko!!!

    Selesai hantar Wani ke rumah, aku balik rumah, aku tanggal seluar, tengok bontot aku kat cermin... Biru beb biruuuuuuuuuu!!!!! Biru gara-gara lebam, laki cina tu cubit bontot aku.....

    Ni dah masuk 8 jam, kesan lebam cubitan laki cina tu masih cun melakat kat bontot aku... Nak duduk pun payahhhh... Haiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhh.....

    gile kentut punya olang





  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Status
    Offline
    ular_sawa90's Avatar
    Gempak Hardcore
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    hutan rimba
    Posts
    1,719
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    hahaha... padan muka...tular salu buli org...haha

  4. #3
    Status
    Offline
    bob901003's Avatar
    Gempak Lover
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    In The Darkness
    Posts
    448
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    nseb bel laki cine 2 cubit je...........
    kalo die blasah,abeh r...........
    hahahha.........

  5. #4
    Status
    Offline
    mandiparitair's Avatar
    Gempak Lover
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    447
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    mujur dia cubit je. law dia ,x psal2 mkn guna wayar

  6. #5
    Status
    Offline
    bawangoreng's Avatar
    Gempak Newbie
    Join Date
    May 2011
    Location
    Kulim,Kedah
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    seb bek pakwe ak x tahap mcm ni..
    GILER AHH...

  7. #6
    Status
    Offline
    ahmad ben's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    sipitang, sabah
    Age
    23
    Posts
    581
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    mcm prangai kwn ak la..suke kentut merata..kekadang tarik tgn org pastu kentut..

  8. #7
    Status
    Offline
    gaitzpaly's Avatar
    Gempak Hardcore
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    bilik gelap
    Age
    23
    Posts
    1,984
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    perghh...hardcore kentot ni....tp bes ade awek cam tu

  9. #8
    Status
    Offline
    Yuzz's Avatar
    Gempak Hardcore
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2,335
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Boboi boi punya kapel....

  10. #9
    Status
    Offline
    fajar's Avatar
    Gempak Super Hardcore
    Join Date
    May 2011
    Location
    Kg Binjai, Kelantan
    Age
    26
    Posts
    3,636
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Hahhahaa..setia punyer la awek tuh..hahaha pasan muke sampai biru dia punyer
    Bersyukurlah dengan apa yang ada..

  11. #10
    Status
    Offline
    Budak.Cool's Avatar
    Gempak Lover
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    berdekatan gunung berapi di gurun thar
    Posts
    373
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    perhh.. owng ni jenis muka x malu.. kentot ja.. haha

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •