Close
Login to Your Account


Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Status
    Offline
    D.
    D.'s Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    May 2009
    Location
    In Your Face!!
    Age
    20
    Posts
    5,145
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)

    Default

    x perlu guna software, just guna CMS yg dah siap2 kalau nak wat cam facebook..

    http://www.socialengine.net/
    "Kepala Hotak Kamu"
    "Kepala Bana Kamu"
    "Kepala Hotak Kamu Kemballi"

  4. #3
    Status
    Offline
    erysam's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    587
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Aku Nak Design Tanggan Sendiri

  5. #4
    Status
    Offline
    erysam's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    587
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Martz Yang Kau bagi nh kena Bayar lar.

    PS: Siapa2 ade tak software yang untuk buat website. Tapi bagi lar yang Crack punya

  6. #5
    Status
    Offline
    sayid83's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    MALAYSIA
    Posts
    782
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    aku ader...tp aku tak ingat ler link die kat ner...cube ko search Artisteer 3 kat google...
    aku dapat dengan key gen die sekali...untuk design sahaja rase aku bende nie...sbb aku dah cube watt kat website aku...untuk blogspot pn bleh yg nie...cube ler...


  7. #6
    Status
    Offline
    erysam's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    587
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Kalau guna adobe dreamweaver cs5 senang ke ?

  8. #7
    Status
    Offline
    D.
    D.'s Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    May 2009
    Location
    In Your Face!!
    Age
    20
    Posts
    5,145
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)

    Default

    kalau nak :
    Aku Nak Design Tanggan Sendiri
    Tak sepatutnya tanya soalan camni
    Software ape yang bagus untuk buat website mcm facebook

    Guna adobe dreamweaver..

    serch kat katz.cd
    "Kepala Hotak Kamu"
    "Kepala Bana Kamu"
    "Kepala Hotak Kamu Kemballi"

  9. #8
    Status
    Offline
    erysam's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    587
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Kalau guna Web Easy Professional 8 blh tak

  10. #9
    Status
    Offline
    bizplan's Avatar
    Gempak Newbie
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    semua tu kena ada kemahiran programming.. especially php... kalo expert php x perlu pakai software apa pun..pakai notepad je..

  11. #10
    Status
    Offline
    erysam's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    587
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Aku Tak de Kemahiran. Jadi nak pakai Apa

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •