DAFTAR
Close
Login to Your Account
Page 1 of 2 12 Last
Results 1 to 10 of 16
  1. Gempak SuperStar erysam's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    587
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. King Of Gempak D.'s Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2009
    Location
    In Your Face!!
    Age
    20
    Posts
    5,164
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    #2
    x perlu guna software, just guna CMS yg dah siap2 kalau nak wat cam facebook..

    http://www.socialengine.net/
    "Kepala Hotak Kamu"
    "Kepala Bana Kamu"
    "Kepala Hotak Kamu Kemballi"

  4. Gempak SuperStar erysam's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    587
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #3
    Aku Nak Design Tanggan Sendiri

  5. Gempak SuperStar erysam's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    587
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #4
    Martz Yang Kau bagi nh kena Bayar lar.

    PS: Siapa2 ade tak software yang untuk buat website. Tapi bagi lar yang Crack punya

  6. Gempak SuperStar sayid83's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    MALAYSIA
    Posts
    782
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #5
    aku ader...tp aku tak ingat ler link die kat ner...cube ko search Artisteer 3 kat google...
    aku dapat dengan key gen die sekali...untuk design sahaja rase aku bende nie...sbb aku dah cube watt kat website aku...untuk blogspot pn bleh yg nie...cube ler...


  7. Gempak SuperStar erysam's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    587
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #6
    Kalau guna adobe dreamweaver cs5 senang ke ?

  8. King Of Gempak D.'s Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2009
    Location
    In Your Face!!
    Age
    20
    Posts
    5,164
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    #7
    kalau nak :
    Aku Nak Design Tanggan Sendiri
    Tak sepatutnya tanya soalan camni
    Software ape yang bagus untuk buat website mcm facebook

    Guna adobe dreamweaver..

    serch kat katz.cd
    "Kepala Hotak Kamu"
    "Kepala Bana Kamu"
    "Kepala Hotak Kamu Kemballi"

  9. Gempak SuperStar erysam's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    587
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #8
    Kalau guna Web Easy Professional 8 blh tak

  10. Gempak Newbie
    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #9
    semua tu kena ada kemahiran programming.. especially php... kalo expert php x perlu pakai software apa pun..pakai notepad je..

  11. Gempak SuperStar erysam's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    587
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #10
    Aku Tak de Kemahiran. Jadi nak pakai Apa

Page 1 of 2 12 Last

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List