Close
Login to Your Account


Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 51
  1. #1
    Status
    Offline
    aim90x's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Depan Lappy
    Posts
    516
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)


  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #11
    Status
    Offline
    KiuT-MiuT's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10,833
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    69 Post(s)

    Default

    xkan la ko nk npon mcm ipon tapi harga 3310...

    logik la sikit bila banding harga & spec

  4. #12
    Status
    Offline
    aim90x's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Depan Lappy
    Posts
    516
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    tapi ada gak brg malaysia ni mahal kemaen tapi kualiti?
    xboleh nk ckp la bro...

    anda mampu mengubahnya...


  5. #13
    Status
    Offline
    bees19's Avatar
    Gempak Newbie
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    sokong ke tak sokong, kita yg tentukan. beli yg elok, derma yg lama

  6. #14
    Status
    Offline
    haffistech2's Avatar
    Gempak Senior
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pasir gudang jb
    Age
    28
    Posts
    167
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    derma kt tong sampah..hahaha

  7. #15
    Status
    Offline
    aim90x's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Depan Lappy
    Posts
    516
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    haha...simpan la bro...
    mana taw ada harga satu hari nnt..kut 50taun lagi ke
    barang antik 2...


  8. #16
    Status
    Offline
    RobinVanBesi's Avatar
    Gempak Junior
    Join Date
    May 2011
    Posts
    75
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Quote @haffistech2 View Post
    relax bro..kater berbisnes..ko telan jer ler orang komplen,kutuk, caci,maki....org yg berbisnes berbilion billion pon hari2 kene caci maki...bukan x sokong Buatan Malaysia cume kualiti tu samer je cam HP CHINE juz brand jer in MALAYSIA....kaloo brand nie 100% MALAYSIAN kompom aku support tapi kalo juz beberape ketul percent baek beli APPLE
    bukan ape sb ada customer pon merungut ok ka brand malaysia ni.ninetologi black pearl ngan stealth memang x dak lagi masalah sepanjang saya juai cuma vox 9 ja ada problem ckit.standard anset la bro

  9. #17
    Status
    Offline
    nohoho's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    648
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    aku sekarang guna ninetology insight...
    baru guna dalam seminggu lebih....setakat ni ok la...
    yang hebat nye adalah harga ninetology ni...
    spec power tapi harga murah...brand lain tak dapat la mcm ni...
    design pun cun...sekali tgk mcm hp sony...
    tahan or tak aku tak sure...tapi ade warranty setahun...kalau rosak dlm masa 90 hari boleh tukar phone baru terus...

  10. #18
    Status
    Offline
    aim90x's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Depan Lappy
    Posts
    516
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Quote @nohoho View Post
    aku sekarang guna ninetology insight...
    baru guna dalam seminggu lebih....setakat ni ok la...
    yang hebat nye adalah harga ninetology ni...
    spec power tapi harga murah...brand lain tak dapat la mcm ni...
    design pun cun...sekali tgk mcm hp sony...
    tahan or tak aku tak sure...tapi ade warranty setahun...kalau rosak dlm masa 90 hari boleh tukar phone baru terus...
    orait bro...da ada pengguna ninetology ni...nanti lau ada pape feedback gtaw ye...
    aku tunggu..


  11. #19
    Status
    Offline
    KiuT-MiuT's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10,833
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    69 Post(s)

    Default

    Quote @nohoho View Post
    aku sekarang guna ninetology insight...
    baru guna dalam seminggu lebih....setakat ni ok la...
    yang hebat nye adalah harga ninetology ni...
    spec power tapi harga murah...brand lain tak dapat la mcm ni...
    design pun cun...sekali tgk mcm hp sony...
    tahan or tak aku tak sure...tapi ade warranty setahun...kalau rosak dlm masa 90 hari boleh tukar phone baru terus...
    sebab jenama dia x boleh jual lagi.. samseng, ipong, sony tu semua jenama dah mark up 40% harga..

  12. #20
    Status
    Offline
    Killroy_87's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    592
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    ok...fine..nak guna rebat 200 tu beli stealth 11 la...

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •