DAFTAR
Close
Login to Your Account
Page 2 of 6 First 1234 ... Last
Results 11 to 20 of 51
  1. Gempak SuperStar aim90x's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Depan Lappy
    Posts
    516
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #1


  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. King Of Gempak KiuT-MiuT's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10,837
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    69 Post(s)
    #11
    xkan la ko nk npon mcm ipon tapi harga 3310...

    logik la sikit bila banding harga & spec

  4. Gempak SuperStar aim90x's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Depan Lappy
    Posts
    516
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #12
    tapi ada gak brg malaysia ni mahal kemaen tapi kualiti?
    xboleh nk ckp la bro...

    anda mampu mengubahnya...


  5. Gempak Newbie bees19's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #13
    sokong ke tak sokong, kita yg tentukan. beli yg elok, derma yg lama

  6. Gempak Senior haffistech2's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pasir gudang jb
    Age
    28
    Posts
    167
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #14
    derma kt tong sampah..hahaha

  7. Gempak SuperStar aim90x's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Depan Lappy
    Posts
    516
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #15
    haha...simpan la bro...
    mana taw ada harga satu hari nnt..kut 50taun lagi ke
    barang antik 2...


  8. Gempak Junior
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2011
    Posts
    75
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #16
    Quote @haffistech2 View Post
    relax bro..kater berbisnes..ko telan jer ler orang komplen,kutuk, caci,maki....org yg berbisnes berbilion billion pon hari2 kene caci maki...bukan x sokong Buatan Malaysia cume kualiti tu samer je cam HP CHINE juz brand jer in MALAYSIA....kaloo brand nie 100% MALAYSIAN kompom aku support tapi kalo juz beberape ketul percent baek beli APPLE
    bukan ape sb ada customer pon merungut ok ka brand malaysia ni.ninetologi black pearl ngan stealth memang x dak lagi masalah sepanjang saya juai cuma vox 9 ja ada problem ckit.standard anset la bro

  9. Gempak SuperStar nohoho's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    648
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #17
    aku sekarang guna ninetology insight...
    baru guna dalam seminggu lebih....setakat ni ok la...
    yang hebat nye adalah harga ninetology ni...
    spec power tapi harga murah...brand lain tak dapat la mcm ni...
    design pun cun...sekali tgk mcm hp sony...
    tahan or tak aku tak sure...tapi ade warranty setahun...kalau rosak dlm masa 90 hari boleh tukar phone baru terus...

  10. Gempak SuperStar aim90x's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Depan Lappy
    Posts
    516
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #18
    Quote @nohoho View Post
    aku sekarang guna ninetology insight...
    baru guna dalam seminggu lebih....setakat ni ok la...
    yang hebat nye adalah harga ninetology ni...
    spec power tapi harga murah...brand lain tak dapat la mcm ni...
    design pun cun...sekali tgk mcm hp sony...
    tahan or tak aku tak sure...tapi ade warranty setahun...kalau rosak dlm masa 90 hari boleh tukar phone baru terus...
    orait bro...da ada pengguna ninetology ni...nanti lau ada pape feedback gtaw ye...
    aku tunggu..


  11. King Of Gempak KiuT-MiuT's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10,837
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    69 Post(s)
    #19
    Quote @nohoho View Post
    aku sekarang guna ninetology insight...
    baru guna dalam seminggu lebih....setakat ni ok la...
    yang hebat nye adalah harga ninetology ni...
    spec power tapi harga murah...brand lain tak dapat la mcm ni...
    design pun cun...sekali tgk mcm hp sony...
    tahan or tak aku tak sure...tapi ade warranty setahun...kalau rosak dlm masa 90 hari boleh tukar phone baru terus...
    sebab jenama dia x boleh jual lagi.. samseng, ipong, sony tu semua jenama dah mark up 40% harga..

  12. Gempak SuperStar
    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    592
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #20
    ok...fine..nak guna rebat 200 tu beli stealth 11 la...

Page 2 of 6 First 1234 ... Last

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List