DAFTAR
Close
Login to Your Account
Page 1 of 6 123 ... Last
Results 1 to 10 of 51
  1. Gempak SuperStar aim90x's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Depan Lappy
    Posts
    516
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)


  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. King Of Gempak KiuT-MiuT's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10,837
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    69 Post(s)
    #2
    entah la....

    sama mcm china @ taiwan brand kot.. sebab dia target cheap android gadget..

  4. Gempak SuperStar aim90x's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Depan Lappy
    Posts
    516
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #3
    yeke..
    kirenye low standard la ni...


  5. Gempak Junior
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2011
    Posts
    75
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #4
    ninetology hat elok punya ada dua jnis iaitu stealth II ngan black pearl II.spec dia pon mcm s2 1ghz dual core camera 8 megapixel 5 inci.sepanjang sya juai anset ninetology ni x dak masalah/dia ada bgi sekali sim card digi free sekali.saya ada juai anset ni jugak kalu nak bole pm saya untuk keterangan lebih lanjut

  6. Gempak SuperStar aim90x's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Depan Lappy
    Posts
    516
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #5
    tuudia penjual hp sudah mari...

    memang xda masalah lagi bro...sbab belum dapat feedback...
    bile ramai pakai nnt baru dapat feedback negative or positive...


  7. Gempak Senior zack's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    malacca
    Posts
    129
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #6
    dengr cite ninetology ni produk malaysia...

  8. Gempak Senior haffistech2's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pasir gudang jb
    Age
    28
    Posts
    167
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #7
    aku dah tgk hp brand nie...member aku dah pakai...samer je cam pakai samsung S3 cume brand laen yg pakai OS same....Dari segi speed..screen resolution semua ok bg aku sebagai peminat APPLE..cume screen x secantik APPLE ler..agak2 kalo xder duit nak beli S3 beli ler brand nie...xpon SAMsung Klone yg bersepah2 kt luar...

    ape2 pon APPLE still best

  9. Gempak Junior
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2011
    Posts
    75
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #8
    Quote @aim90x View Post
    tuudia penjual hp sudah mari...

    memang xda masalah lagi bro...sbab belum dapat feedback...
    bile ramai pakai nnt baru dapat feedback negative or positive...
    sepanjang saya juai anset ni x dak lagi negative feedback dri pelanggan saya.cuma ada positif feedback saja :).sokonglah product malaysia

  10. Gempak Senior haffistech2's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pasir gudang jb
    Age
    28
    Posts
    167
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #9
    Quote @RobinVanBesi View Post
    sepanjang saya juai anset ni x dak lagi negative feedback dri pelanggan saya.cuma ada positif feedback saja :).sokonglah product malaysia
    relax bro..kater berbisnes..ko telan jer ler orang komplen,kutuk, caci,maki....org yg berbisnes berbilion billion pon hari2 kene caci maki...bukan x sokong Buatan Malaysia cume kualiti tu samer je cam HP CHINE juz brand jer in MALAYSIA....kaloo brand nie 100% MALAYSIAN kompom aku support tapi kalo juz beberape ketul percent baek beli APPLE

  11. Gempak SuperStar aim90x's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Depan Lappy
    Posts
    516
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #10
    Quote @haffistech2 View Post
    relax bro..kater berbisnes..ko telan jer ler orang komplen,kutuk, caci,maki....org yg berbisnes berbilion billion pon hari2 kene caci maki...bukan x sokong Buatan Malaysia cume kualiti tu samer je cam HP CHINE juz brand jer in MALAYSIA....kaloo brand nie 100% MALAYSIAN kompom aku support tapi kalo juz beberape ketul percent baek beli APPLE
    aku sokong 100%.....ce tgok dulu Malaysia ada kua M-Mobile...xalaku mana pun..
    last2 tdiam cmtu je...


Page 1 of 6 123 ... Last

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List