Close
Login to Your Account


Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 51
  1. #1
    Status
    Offline
    aim90x's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Depan Lappy
    Posts
    516
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)


  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Status
    Offline
    KiuT-MiuT's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10,833
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    69 Post(s)

    Default

    entah la....

    sama mcm china @ taiwan brand kot.. sebab dia target cheap android gadget..

  4. #3
    Status
    Offline
    aim90x's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Depan Lappy
    Posts
    516
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    yeke..
    kirenye low standard la ni...


  5. #4
    Status
    Offline
    RobinVanBesi's Avatar
    Gempak Junior
    Join Date
    May 2011
    Posts
    75
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    ninetology hat elok punya ada dua jnis iaitu stealth II ngan black pearl II.spec dia pon mcm s2 1ghz dual core camera 8 megapixel 5 inci.sepanjang sya juai anset ninetology ni x dak masalah/dia ada bgi sekali sim card digi free sekali.saya ada juai anset ni jugak kalu nak bole pm saya untuk keterangan lebih lanjut

  6. #5
    Status
    Offline
    aim90x's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Depan Lappy
    Posts
    516
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    tuudia penjual hp sudah mari...

    memang xda masalah lagi bro...sbab belum dapat feedback...
    bile ramai pakai nnt baru dapat feedback negative or positive...


  7. #6
    Status
    Offline
    zack's Avatar
    Gempak Senior
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    malacca
    Posts
    129
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    dengr cite ninetology ni produk malaysia...

  8. #7
    Status
    Offline
    haffistech2's Avatar
    Gempak Senior
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pasir gudang jb
    Age
    28
    Posts
    167
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    aku dah tgk hp brand nie...member aku dah pakai...samer je cam pakai samsung S3 cume brand laen yg pakai OS same....Dari segi speed..screen resolution semua ok bg aku sebagai peminat APPLE..cume screen x secantik APPLE ler..agak2 kalo xder duit nak beli S3 beli ler brand nie...xpon SAMsung Klone yg bersepah2 kt luar...

    ape2 pon APPLE still best

  9. #8
    Status
    Offline
    RobinVanBesi's Avatar
    Gempak Junior
    Join Date
    May 2011
    Posts
    75
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Quote @aim90x View Post
    tuudia penjual hp sudah mari...

    memang xda masalah lagi bro...sbab belum dapat feedback...
    bile ramai pakai nnt baru dapat feedback negative or positive...
    sepanjang saya juai anset ni x dak lagi negative feedback dri pelanggan saya.cuma ada positif feedback saja :).sokonglah product malaysia

  10. #9
    Status
    Offline
    haffistech2's Avatar
    Gempak Senior
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pasir gudang jb
    Age
    28
    Posts
    167
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Quote @RobinVanBesi View Post
    sepanjang saya juai anset ni x dak lagi negative feedback dri pelanggan saya.cuma ada positif feedback saja :).sokonglah product malaysia
    relax bro..kater berbisnes..ko telan jer ler orang komplen,kutuk, caci,maki....org yg berbisnes berbilion billion pon hari2 kene caci maki...bukan x sokong Buatan Malaysia cume kualiti tu samer je cam HP CHINE juz brand jer in MALAYSIA....kaloo brand nie 100% MALAYSIAN kompom aku support tapi kalo juz beberape ketul percent baek beli APPLE

  11. #10
    Status
    Offline
    aim90x's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Depan Lappy
    Posts
    516
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Quote @haffistech2 View Post
    relax bro..kater berbisnes..ko telan jer ler orang komplen,kutuk, caci,maki....org yg berbisnes berbilion billion pon hari2 kene caci maki...bukan x sokong Buatan Malaysia cume kualiti tu samer je cam HP CHINE juz brand jer in MALAYSIA....kaloo brand nie 100% MALAYSIAN kompom aku support tapi kalo juz beberape ketul percent baek beli APPLE
    aku sokong 100%.....ce tgok dulu Malaysia ada kua M-Mobile...xalaku mana pun..
    last2 tdiam cmtu je...


Page 1 of 6 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •