Close
Login to Your Account


Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Status
    Offline
    aying93's Avatar
    Gempak Senior
    Join Date
    May 2011
    Posts
    123
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Status
    Offline
    cyres's Avatar
    Gempak Senior
    Join Date
    May 2010
    Posts
    178
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    aku baru seminggu angkat sgs2. harga RM2099 amik kat samsung mobile ori set. tp dia xbg mmc, kna tmbah 70 utk dpt 8gig nye mmc. dlm seminggu ni mmg best lah pakai kan.. fon baru.. bateri pun tahan 1 hari setengah.. dengan selalu dok online.. android nye barang pun berlambak, tp bg aku la, apps dia xleh lawan iphone nye apps la.. hehehe.. sbb makcik aku pakai iphone.. tp function yg len sume bg aku lg best!! camera cantek.. kalo korang ada jerawat sure kantoi. hehehe.. screen mmg puas nak tekan, tmbah2 utk aku yg jari beso ni.. hahaha.. tp yg penting boleh video call n bluetooth kat org len.. hehehe.. x macam iphone.. tu je kot yg dpt aku bgtau. hehee

  4. #3
    Status
    Offline
    aying93's Avatar
    Gempak Senior
    Join Date
    May 2011
    Posts
    123
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    Default

    Wow...jd kat mn kt nk simpan sgala lagu,gmbr dan sbgai y klu mmc xd bagi???

  5. #4
    Status
    Offline
    cyres's Avatar
    Gempak Senior
    Join Date
    May 2010
    Posts
    178
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    dia nya space 16gig der.. x penuh pun kalo ko nak simpan sume tu.. hehehe. siap leh upgrade to 32gig sdcard.. :)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •