DAFTAR
Close
Login to Your Account
Page 1 of 2 12 Last
Results 1 to 10 of 11
  1. Gempak Senior khair737's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    malaysia
    Posts
    116
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. Gempak Senior NICK IRFAN's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Penang,teluk kumbar
    Posts
    125
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #2
    dorg kecikkan saiz game tersebut...

  4. Gempak Senior khair737's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    malaysia
    Posts
    116
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #3
    Quote @NICK IRFAN View Post
    dorg kecikkan saiz game tersebut...
    ooohh, cam tu.. kalau reloaded plak camne.?..

  5. Gempak Junior
    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #4
    Quote @NICK IRFAN View Post
    dorg kecikkan saiz game tersebut...
    abeh kalau dah kecikkan kualitinye dh kurang la..ye tak?

  6. King Of Gempak EmO's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    (_)/ Rahsia
    Age
    14
    Posts
    14,599
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    #5

    blackbox repack tu dia kecikkan size game..
    bila download senang..cepat siap..
    tapi install lambat sebab banyak nak unpack jadi size asal balik..

    BB, reloaded, Skidrow, KaOs, Skullptura, Toothless..banyak lagi repack kat luar tu..warez bb banyak..
    Quote @Abu_ View Post
    abeh kalau dah kecikkan kualitinye dh kurang la..ye tak?
    tak jugak..kan uploader ade bagi detail2..file .nfo pon dia ade bagi..

    dia compress[kecikkan]..bukan buang benda..lain tu..
    ade buang bahasa selain english[fullrip]
    ade encode scene movie 50% quality
    ade buang music,buang certain sound effects[yang nie lupa ape name dia]
    ade yang tak buang pape..cuma compress sampai kecik..[KaOs dengan BB(Black Box) punye camnie...ade game 2gb install sampai 8gb]
    itu la gunanye membaca

    kalau salah otai lain tolong betulkan

    >Anime Yang Sedang Ditonton<
    WARNING
    Aku Bukan Otai/Pro/Master, Yang Hebat Sangat Tu Kentut Busuk Jugak
    Aku Tak Kacau Korang, Tak Payah Kacau Aku
    Takde Sape Sakit Hati, Semua Happy


  7. Gempak Hardcore pzul's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    marikh
    Posts
    1,869
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #6
    aku bese pakai blackbox je
    walaupon nak install lame
    tp berbaloi daripada abes masa download

  8. Gempak Lover skeleton202's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    370
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #7
    ak nga blackbox sering terkena masalah isdone.dll error masa install sesetgh game dorg

  9. Gempak Newbie RedRibbon's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Meoww City
    Posts
    41
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #8
    Quote @EmO View Post

    blackbox repack tu dia kecikkan size game..
    bila download senang..cepat siap..
    tapi install lambat sebab banyak nak unpack jadi size asal balik..

    BB, reloaded, Skidrow, KaOs, Skullptura, Toothless..banyak lagi repack kat luar tu..warez bb banyak..


    tak jugak..kan uploader ade bagi detail2..file .nfo pon dia ade bagi..

    dia compress[kecikkan]..bukan buang benda..lain tu..
    ade buang bahasa selain english[fullrip]
    ade encode scene movie 50% quality
    ade buang music,buang certain sound effects[yang nie lupa ape name dia]
    ade yang tak buang pape..cuma compress sampai kecik..[KaOs dengan BB(Black Box) punye camnie...ade game 2gb install sampai 8gb]
    itu la gunanye membaca

    kalau salah otai lain tolong betulkan
    jawapan ini membantu!

  10. Gempak Junior
    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #9
    Quote @EmO View Post

    blackbox repack tu dia kecikkan size game..
    bila download senang..cepat siap..
    tapi install lambat sebab banyak nak unpack jadi size asal balik..

    BB, reloaded, Skidrow, KaOs, Skullptura, Toothless..banyak lagi repack kat luar tu..warez bb banyak..


    tak jugak..kan uploader ade bagi detail2..file .nfo pon dia ade bagi..

    dia compress[kecikkan]..bukan buang benda..lain tu..
    ade buang bahasa selain english[fullrip]
    ade encode scene movie 50% quality
    ade buang music,buang certain sound effects[yang nie lupa ape name dia]
    ade yang tak buang pape..cuma compress sampai kecik..[KaOs dengan BB(Black Box) punye camnie...ade game 2gb install sampai 8gb]
    itu la gunanye membaca

    kalau salah otai lain tolong betulkan
    fuhh detail habiss..aku memang xtau mende2 ni..
    tapi kalau beli cd ada ke buang2 file ni?
    ayat yg second last tu pedih skit...hehe

  11. King Of Gempak EmO's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    (_)/ Rahsia
    Age
    14
    Posts
    14,599
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    #10
    Quote @Abu_ View Post
    fuhh detail habiss..aku memang xtau mende2 ni..
    tapi kalau beli cd ada ke buang2 file ni?
    ayat yg second last tu pedih skit...hehe

    yang tu kene tanye tuan kedai
    biasa dorang bagi full..
    nak taw senang je..
    tapi kene rajin sikit lah..
    tengok size download game tu berapa dulu kat internet..
    kalau lebih 4.7gb gitu game tu mesti akan gune 2 disc atau lebih..
    tapi tengok dulu full game @ repack size yang kita cari tu..
    contoh GTA4 full..size 14gb..gune dalam 4 disc dvd sebab 1 dvd support 4.7gb je..
    jadi kalau kedai tu jual GTA4 kurang dari 4 disc..maknenye game tu bukan full version..

    kalau tak repack version itu mesti rip..
    lame dah tak beli dvd game nie

    harap membantu

    >Anime Yang Sedang Ditonton<
    WARNING
    Aku Bukan Otai/Pro/Master, Yang Hebat Sangat Tu Kentut Busuk Jugak
    Aku Tak Kacau Korang, Tak Payah Kacau Aku
    Takde Sape Sakit Hati, Semua Happy


Page 1 of 2 12 Last

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List