DAFTAR
Close
Login to Your Account
Results 1 to 3 of 3
  1. Gempak Newbie
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #1
    Assalamualaikum & Salam sejahtera


    Pernah tak dengar pasal online forex trading?


    Forex merupakan lubuk wang terhebat di dunia!
    Ramai dah yang mengaut wang beribu-ribu hingga beratus-ratus ribu ringgit daripada forex ni.


    Dengan forex trading, tak perlu:
    - jual barang fizikal mahupun digital
    - pergi cari orang seperti MLM
    - cari supplier dan hantar barang kepada pelanggan
    - buat promosi ke sana dan ke mari


    Forex cukup mudah. Dengan hanya KOMPUTER, INTERNET & SEDIKIT MODAL, anda sudahpun boleh menjadi forex trader!


    Potensi yang terdapat pada forex adalah tersangat besar!
    Ada seorang trader bernama Khalid dengan mudah dapat menjana 5 angka seminggu dengan hanya meluangkan 1 jam sehari melalui
    forex!!!


    Terlalu banyak produk informasi forex di luar sana, tetapi kebanyakannya
    hanyalah berkisar kepada penjualan indicator dan expert advisor (robot forex).
    Namun begitu, Khalid telah menghasilkan panduan lengkap dari A-Z mengenai forex dan bagaimana anda juga boleh menjana profit
    sehingga 5 angka seminggu dengan hanya meluangkan 1 jam sahaja sehari.


    Apa yang paling bernilai ialah pendedahan mengenai TEKNIK FOREX SEBENAR V2 yang boleh menghasilkan profit beratus-ratus pips
    dengan HANYA 1 TRADE!
    Ini pertama kali saya melihat screen shot trader yang telah menghasilkan
    ratusan pips dalam setiap trade beliau, dan beliau menghasilkannya berulang-
    ulang kali sejak tahun 2009 lagi!


    Selain itu, Khalid juga turut kongsikan ilmu Money Management, Kawalan Emosi, Penipuan dalam Forex, Kriteria Pemilihan Broker
    dan macam-macam lagi. Pendek kata, memang serba lengkap lah. Inilah panduan pertama dan terakhir yang patut dimiliki oleh
    trader dan juga bakal trader.


    Ini merupakan versi baru. Sebelum ini, Khalid telahpun mengeluarkan ebook versi pertama dan ianya sold out dalam masa
    beberapa hari sahaja!


    Saya ada berita buruk. Ebook ini hanya tinggal XX unit sahaja lagi.
    Ianya mungkin habis jika anda tidak mendapatkannya dengan kadar segera.
    Ebook ini sangat-sangat hangat ketika ini dan ianya laku seperti pisang goreng panas.
    Cepat dapatkannya sebelum terlambat jika anda betul-betul nak berjaya dalam forex.


    Untuk melihat sendiri kehebatan forex, bukti pendapatan dan testimonial
    TEKNIK FOREX SEBENAR, klik link di bawah:


    http://www.forexsebenar.com/hop.php?ref=RealTradeTFS


    Terima kasih.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. EmO
    King Of Gempak EmO's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    (_)/ Rahsia
    Age
    14
    Posts
    14,599
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    #2

    >Anime Yang Sedang Ditonton<
    WARNING
    Aku Bukan Otai/Pro/Master, Yang Hebat Sangat Tu Kentut Busuk Jugak
    Aku Tak Kacau Korang, Tak Payah Kacau Aku
    Takde Sape Sakit Hati, Semua Happy


  4. Gempak Lover ajim's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    tanah melayu je
    Posts
    462
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    #3
    xpenah dgr ebook sold out.. mustahil! hahaha

    had regahu decana lupa had hatu tabernya lupa

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List