DAFTAR
Close
Login to Your Account
Page 1 of 59 123 11 51 ... Last
Results 1 to 10 of 586
  1. Xor
    Gempak Junior Xor's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #1

    NOTA PENTING!! [ 4 Tips untuk berjaya dalam Neobux dari Xor ]
    1 - Klik semua iklan oren dalam waktu server (iklan warna lain tak kesah pukul berapa pun)
    2 - Kalau sewa referral, JANGAN BANYAK! (extend referral yang ada ke 240 hari dulu baru tambah lagi)
    3 - Play adprize (harap boleh menang $50 atau Golden Membership)
    4 - Upgrade akaun kalau nak boost income gila-gila (optional sahaja)
    BONUS COMBO!!

    [ Dapatkan teknik klik adprize tanpa menunggu depan komputer + jimat bandwidth + jimat masa surf iklan ]

    Syarat-syarat:
    1 - Telah menjadi direct referral xor sekurang kurangnya 1bulan
    2 - Kalau bukan direct referral xor, kena ada pengeras hehehe

    Kelebihan teknik ni:
    1 - Menjimatkan masa. Tak perlu tunggu klik satu per satu iklan adprize
    2 - Menjimatkan quota bandwidth bagi pengguna broadband sebab kita tak perlu loading page untuk complete surf

    Kalau berminat boleh PM untuk deal
    Last edited by Xor; 30-03-2014 at 10:13 PM.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. Xor
    Gempak Junior Xor's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #2
    Info Mengenai PayPal
    Cara-Cara mendaftar Akaun PayPal
    - Klik sini untuk panduan daftar akaun paypal percuma
    Pemilihan jenis akaun semasa mendaftar PayPal
    - Pilih pakej PREMIER
    Maklumat semasa daftar akaun PayPal
    - Gunakan maklumat peribadi yang betul mengikut IC kerana Paypal adalah online bank yang LEGAL seperti maybank2u, RHB online, CIMBclicks etc.
    Apa itu alamat PayPal??
    - Alamat PayPal / PayPal Address adalah e-mail kita masa nak daftar akaun PayPal
    - eg: Xor punya alamat paypal: piezie8@yahoo.com (jadi, sama dengan e-mail Xor)
    Cara nak verified akaun PayPal
    - Guna Maybank2U (pastikan kad MayBank mesti ada gambar buah ceri merah)
    Cara nak tambah duit dalam akaun PayPal
    - Guna RHB Online (Download video tutorial)
    Cara nak keluarkan duit dalam akaun PayPal ke Local Bank
    - Step 1: Add Local Bank ke PayPal dulu (abaikan jika sudah buat)
    - Step 2: Then baru cashout Paypal Fund
    Strategi Bisnes
    Asas PTC
    - Ketahui tip-tip asas dan Peraturan dalam PTC.
    Jenis iklan di Neobux
    - Harga adalah berbeza setiap jenis warna iklan.
    Cara mengira waktu server (Kira sekali sahaja. Gunanya utk tahu masa yg sesuai utk klik iklan warna oren)
    - Download tool pengiraan dahulu dalam fail .xls size 20.5KB Mediafire.
    - Kemudian download panduan pengiraan waktu server.
    Panduan tambah fund $ ke rental balance (Pastikan duit dalam Paypal ATAU Maybank2u mencukupi terlebih dahulu)
    - Downlaod video tutorial.
    Teknik menyewa referral (Khas untuk upgraded member sahaja)
    - Tutorial bergambar.
    Pengiraan AVG dan B.E.P (untuk menentukan status untung rugi akaun kita)
    - Tutorial bergambar AVG vs BEP.
    Penerangan Tentang:
    - Harga sewa referral.
    - Harga extend referral berdasarkan tempoh extend.
    - AutoRenew.
    - AutoPay.
    - Pengiraan Sistem AutoPay.
    - Pemilihan Lock Referral.
    Manual Recycle (dibuat jika AVG rented referral jatuh tertalu rendah)
    - Pemilihan Referral Untuk Direcycle Secara Manual Part1.
    - Pemilihan Referral Untuk Direcycle Secara Manual Part2.
    Istilah dalam Bisnes
    Downline/Referral - ahli bawah kita (sama ada diperoleh dari rent atau direct)
    Rent Referral - kita menyewa downline (untuk 30hari)
    Direct Referral - ahli yang daftar di bawah link kita (untuk selama-lamanya)
    Recycle Referral - mengganti referral yang tak aktif untuk ditukar referral yang lain (caj dikenakan)
    Extend Referral - menambah tempoh penyewaan referral selama 15,30,60,90,150 atau 240hari
    Main Balance - duit sebenar dalam akaun. diperoleh dari hasil klik kita sendiri dan referral (jika ada referral)
    Rental Balance - diguna untuk menyewa/recycle dan extend referral. diperoleh dari Main Balance, PayPal,AlertPay atau Neteller
    Direct Purchase - amaun duit yang telah diguna untuk tujuan sewa, extend, recycle atau transfer duit direct dari main balance
    Golden Pack Balance - diguna untuk upgrade membership ke Pakej Golden iaitu: Emerald,Sapphire,Platinum,Diamond atau Ultimate
    Masalah Teknikal
    Bolehkah ahli keluarga atau kawan daftar di bawah saya??
    - 100% Boleh. TETAPI tidak dibenarkan mendaftar di dalam IP yang sama. Akaun anda akan di banned.
    Verified code semasa daftar PTC tidak sampai ke email
    - Go to spam inbox e-mail.
    Berapa lama nak tunggu boleh keluarkan duit??
    - Kumpul je sekurang-kurangnya $2.
    Kenapa income saya tak banyak??
    - Ikut 3 langkah ni. Upgrade keahlian, Rent referral, kemudian maintain referral yang ada tu.
    Browser apa yg sesuai untuk PTC ni??
    - Guna chrome (browser terpantas)
    Diupdate dari semasa ke semasa. . .
    Last edited by Xor; 24-03-2014 at 08:49 PM.

  4. Xor
    Gempak Junior Xor's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #3
    UPDATE: 3-3-2012

    Countdown untuk cashout $500


    Nilai klik semakin meningkat untuk semalam


    $26.42 pure profit untuk semalam


    Mari ramai2 jangan tungu lagi.. sambil online sambil buat duit...
    TAK SAMPAI 10minit setiap hari nak dapat mcm saya..


    Klik banner bawah ni untuk daftar percuma:

  5. axe
    Gempak Newbie
    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #4
    ni betul ke??

  6. Xor
    Gempak Junior Xor's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #5
    Quote @axe View Post
    ni betul ke??
    ye..duit2 tu pun real..
    mungkin esok saya akan cashout lagi $500 tu..

    boleh join dulu klau dah berminat boleh teruskan.. sbb pendaftaran percuma..

  7. axe
    Gempak Newbie
    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #6
    duit yang diterima tu halal ke?

  8. Xor
    Gempak Junior Xor's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #7
    Quote @axe View Post
    duit yang diterima tu halal ke?
    Neobux bukan forex online yg dah di HARAMKAN..Income dari neobux adalah hasil titik peluh kita klik iklan..bagi saya, neobux memberi kita kerja untuk klik iklan dan kita klik iklan untuk dapat hasil..itu kan dikira bekerja..bukan mencuri kan?untuk lebih keyakinan boleh rujuk Ustaz atau mana2 pihak yang lebih berhak..btw, terima kasih sebab sudi bertanya..

  9. Xor
    Gempak Junior Xor's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #8
    Screenshot payment kedua:



  10. Xor
    Gempak Junior Xor's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #9
    Menang bonus AdPrize!

    WTS Paypal Fund --> Kat Sini Ada

    Generate Paypal Fund [Klik Link Ni]

  11. Xor
    Gempak Junior Xor's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #10
    Bukti Pembayaran INSTANT!!


Page 1 of 59 123 11 51 ... Last

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List