DAFTAR
Close
Login to Your Account
Results 1 to 2 of 2
  1. Gempak Newbie Hierro's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2010
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #1
    Salam kepada semua reader gempak semua..
    mekasih sbb bg pluang nak promote..



    saya di sini, mewakili Penuntut Institut Pertanian Unit Ternakan Titi Gantong nak buat nego sikit.

    Burung puyuh untuk dijual dgn harga RM10/4 ekor.
    stok terhad sbb tinggal 450 ekor saja lagi.
    xde cucuk2 sbb kitaorang bela sndiri dari umur 1~3 hari.

    nak beli, terpaksa la anda2, tuan2, puan2 sekelian datang ke sini..
    sbb kitaorang x disediakan oleh pihak jabatan untuk transport.
    kalau jumlah yang besar, mybe boleh kot. pape hal, boleh rujuk no yg tertera di poster atas tu

    ni number sy : 012 5428264 ( Ikhwan ) dan kalau nak maklumat boleh call number yang kat atas tu.

    kat mana jabatan pertanian ni? anda2 dari Sri Iskandar nak ke lumut, akan jumpa 1 jabatan pertanian. situ la tmpat jualan

    untuk ternakan ayam, juga dijual. datang beli dekat sini jugak.
    harga ayam x diputuskan lagi sbb x meeting lagi.
    so, kalau nak deal untuk raya ke, boleh contack zamzami sbb dia ketua projek. stok ayam pun dalam 480 ekor je yang ada.

    ok, mekasih banyak2. selamat berpuasa, selamat berbuka puasa..

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. Gempak Hardcore Quickie's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    ♥ Penang
    Posts
    1,653
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #2
    cantik advertising nih... mmg nmpk yakin la. huhu

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List