DAFTAR
Close
Login to Your Account
Page 1 of 2 12 Last
Results 1 to 10 of 14
  1. Gempak Hardcore faizpg's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1,997
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    #1
    SALAM...



    Ibnu Sina Pinhole Glasses.





    kepada sesiapa yg mempunyai masalah mata iaitu rabun,
    samada korang pakai cermin mata ke tak pakai ke,
    percaya atau tidak,sebenar rabun tu boleh diubati,
    dgn penggunaan produk ni:

    korang boleh melakukan sesi terapi pada kadaran yang murah,
    kebebasan untuk masa dan tempat,
    korang blh wat terapi sambil tgk tv,baca paper,ngadap pc,main game..ikot suke korang la nk wat ape.
    note#
    -hanya berkesan kepada org rabun/silau yg bukan disebabkan penyakit sahaja, and produk ni ade jual kat watson,tp harga n brand lain...mahal ..nk dkt sratus x silap aku,korang blh cek sdiri
    -korangakan dapati rabun korang akan berkurangan, dengan penggunaan yg kerap,bukan la immediate trus tak rabun,tp, it take time,slow slow..cnth,korang pakai ,wat terapi utk sbulan,next month, korang g check mata,kompom trun power mata korang
    -jgn la pakai sampai 4-5 jam secara berterusan,nnt korang rase mate korang stress,

    untuk pengetahuan korang,aku pon sbenarnya silau.dulu mmg aku pakai spek,tp sbb aku ni buas,aku rase x slesa pakai spek..lg pon,kalu aku pakai spek, aku rase diri aku tetibe jadi ensem,aku x suke org tgk aku ensem..ngeeh..mempoyokan diri...
    dan seperti biasa,bile tgk produk2 mcm gini,memang akan timbul keraguan, pendapat aku sdiri sblm pakai mende alah ni,aku pikir agak negatif,bagi aku,mende ni x kan menjadi....tp..once aku pakai(first time aku pakai,aku kat airport,ade brader tu wat promosi)
    fuhh...aku blh membace tulisan dari jarak 20 meter( sblm ni mmg xleh la,lbh2 lg kalu suasana suram/indoor)
    result die immediate.tu aku konfiden skit nk promote kat korang.
    baikla,serba sedikit psl produk ni:






    Ibnu Sina Eyewear - Therapy Eyeglass
    Cermin mata ini berfungsi membantu otak kita untuk mencari titik fokus melalui lubang lubang kecil pada cermin mata ini. Dengan ini ia melatih mata kita yang telah 'out focus' untuk kembali ketempat asal di kornea.

    Kaedahnya amatlah mudah. Hanya gunakan 15-20 minit sehari untuk mendapatkan kesan dalam 3-4 minggu. Selepas 4 minggu boleh pergi kedai cermin mata test mata anda secara percuma.


    KELEBIHAN THERAPY GLASSES - IBNUSINA EYEWEAR

    * Tak payah pakai ubat. Makan atau titik.
    * 100% selamat dan semulajadi
    * Tidak perlu preskripsi doktor
    * Tidak perlu test mata
    * Tidak perlu lasik mata
    * Mengurangkan 'power' cermin mata atau contact lens.
    * Memperbaiki kejelasan mata anda
    * Mencegah rabun jauh, rabun dekat, myopia dan astigmatism
    * Hanya beli sekali seumur hidup
    * Design yang menarik, boleh bawak berjalan
    * Boleh digunakan sebagai cermin mata penapis UV dari komputer.
    * Murah dan Murah dan murah sangat



    SILA LIHAT VIDEO INI UNTUK MENDAPATKAN GAMBARAN MENGENAI PRODUK INI




    ade 4 model utk korang berstailo


    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x380.
















    HARGA RASMI JUALAN : RM69.90
    HARGA PENGENALAN : RM60.00

    untuk penghantaran, sekitar kota bharu, aku charge rm5.00, nk isi minyak keta aku je
    kalu korang luar pada kawasan aku, aku post je,tp fee post tu kite aku sparuh,korang sparuh,win win la.

    kalu korang minat,
    bank in duit rm55 untuk sepasang + rm5.00 untuk aku antar kat korang
    eh


    no akaun
    cimb
    12240074166528
    mohd faiz hafizi
    01126002318

    [/COLOR]Cara Pembelian

    bank in duit RM60 ke dalam
    12240074166528 ,cimb akaun diatas nama mohd faiz hafizi
    msg
    1.transaction detail/no resit
    2. nama penuh
    3. alamat penghantaran
    4.no yg perlu dihubungi
    5. model yg dikehendaki (polka dot,oren,hijau,hitam)
    hantar ke
    01126002318


















    Last edited by faizpg; 09-09-2012 at 03:58 PM. Reason: boh no talipon

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. Gempak SuperStar aslek's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    kulaifornia
    Posts
    885
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    #2
    kompem jadi ke??kalo rabon trok ade effect ke??

  4. Gempak Hardcore faizpg's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1,997
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    #3
    insyallah,jadi,
    kesan pemakaian,mase tengah pakai,kebiasaanya org akan ckp lbh clear dr pakai spek...tp xleh pakai lame2 mcm pakai spek yg ade power,sbb nnt stress mata tu
    so pakai untuk tujuan terapi, result yg plg gempak dr user pinhole ni yg pernah aku dgr ialah dr power 175 blh reduce kpd 50 dlm mase 4 minggu.
    tp harus diingat,lain org, lain hasilnya,bergantung kepada tahap seseorang dan kekerapan terapi yg di guna
    bak kata pepatah,lain padang lain belalang.
    ala,kalo ko bli pon,seme org blh pakai,mksd aku all of your famly blh pakai utk terapi/exercise mata.satu pinhole utk satu rumah.

  5. Gempak Senior starking96's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Kulim, Kedah
    Posts
    105
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #4
    faizpg, saya berminat laa..!! tgk inbox ada saya sent msj !!!

  6. Gempak Hardcore faizpg's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1,997
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    #5
    Quote @starking96 View Post
    faizpg, saya berminat laa..!! tgk inbox ada saya sent msj !!!
    ku dah reply tau,please update
    Ibnu Sina Pinhole Glasses.


    Terapi mata untuk masalah kerabunan

  7. Gempak Hardcore faizpg's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1,997
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    #6

    untuk penjelasan secara ilmiah
    Ibnu Sina Pinhole Glasses.


    Terapi mata untuk masalah kerabunan

  8. Gempak Senior starking96's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Kulim, Kedah
    Posts
    105
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #7
    faiz saya dh reply !! update please !!

  9. Gempak Hardcore totti69's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Republic Of Gamers
    Posts
    1,390
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #8
    aku pun mcm berminat.game 24 jam tgh keje pun game.lol.mata pun dh naik juling rabun dh ni.tp tggu bonus bulan ni dulu hehe.nt ape2 hal aku kol@msj ko.kalo boleh pakai masa main game,ok la.aku kakitgn game
    Asus ROG G75VW-91080V / 3rd Gen Intel Core i7-3610QM
    17.3"Full HD 3D (1920x1080) LED backlit
    NVDIA Geforce GTX 670M with 3GB GDDR5 /12GB DDR3 /128GB SSD /1TB SATA HDD /Blu-Ray

  10. Gempak Hardcore faizpg's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1,997
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    #9
    no problemo
    elok la ko maen game smbl pakai mende ni
    blh filter trus
    Ibnu Sina Pinhole Glasses.


    Terapi mata untuk masalah kerabunan

  11. Gempak Hardcore faizpg's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1,997
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    #10
    jom menerapikan mata anda
    Ibnu Sina Pinhole Glasses.


    Terapi mata untuk masalah kerabunan

Page 1 of 2 12 Last

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List

Tags for this Thread