Close
Login to Your Account


Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Status
    Offline
    bangcik_85's Avatar
    Gempak Senior
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Terengganu
    Posts
    204
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Status
    Offline
    KiuT-MiuT's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10,833
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    69 Post(s)

    Default

    guna browser ape?

    mule2 uninstall dlu kt control panel @ revo uninstaller

    scan guna malwarebyte nk buang adware yg tertinggal...

  4. #3
    Status
    Offline
    bangcik_85's Avatar
    Gempak Senior
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Terengganu
    Posts
    204
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    mozilla..ada dok sftwre2 tu?

  5. #4
    Status
    Offline
    KiuT-MiuT's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10,833
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    69 Post(s)

    Default

    . click into the address bar in Firefox.......Type "about:config"

    2. You will get a warning about your warranty.....bypass this.

    3. In the next screen....type......"Babylon" in the Filter window (a search in the config)

    4. You are now in the guts of Firefox.....and where Babylon did it's dirty work. You will find about 5 or six places where Babylon shows up.

    5. Highlight each of these entries one at a time, right click and pick "reset".

    6. When all have been reset.....close the file.

    ================= @ =================

    nk fix google search utk omnibar

    1. Type about:config in the bar and hit enter, ignore the funny warning

    2. Type Babylon in the search query and hit enter. This will show all Babylon Sh%t in your browser

    3. Right click "extensions.BabylonToolbar.firstRun" and select "Toggle"

    4. Select keyword.URL (This is the fixed line, yours will have Babylon in it) and "Modify" it and copy/paste this in:

    http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q="

    5. Exit the tab and restart your browser!

    malwarebyte : http://www.softpedia.com/get/Antivir...-Malware.shtml

  6. #5
    Status
    Offline
    bangcik_85's Avatar
    Gempak Senior
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Terengganu
    Posts
    204
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    ok2..nak try dulu..tq

  7. #6
    Status
    Offline
    bangcik_85's Avatar
    Gempak Senior
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Terengganu
    Posts
    204
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    blh dok terang hok mudah sy faham?sy xfhm bhsa BI....
    try dh buat,dok buleh...

  8. #7
    Status
    Offline
    fadfunky's Avatar
    Gempak Hardcore
    Join Date
    May 2012
    Location
    Maritime World
    Posts
    1,202
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)

    Default

    npe x disable dlu kt add-on ? then uninstall kt add-on?
    then uninstall kt Programs and Features?

    or delete all the search engine that related to babylon
    One of the famous malaysia hosting provider long ago
    Shinjiru!!!

  9. #8
    Status
    Offline
    Hanx's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Pasir Mas,Kelantan
    Posts
    8,439
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    ada add-on psal babylon tu kot.,..uninstall je babylon kat control panel..dah tu remove add-on dkat setting browser tu..rename blik home page...


    Sejarah tetap sejarah itu membuat negara kita menjadi kuat kalau kita memahami sejarah bukan mendengar dijadikan nafsu dendam.

  10. #9
    Status
    Offline
    TechnOveruleZ's Avatar
    Banned
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Luar Dari Bimasakti
    Posts
    3,783
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)

    Default

    jgn accept any software installation yg ada sertakan babylon, sebab babylon memang menyusahkan hidup pc anda nanti

  11. #10
    Status
    Offline
    TechnOveruleZ's Avatar
    Banned
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Luar Dari Bimasakti
    Posts
    3,783
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)

    Default

    Quote @Hanx View Post
    ada add-on psal babylon tu kot.,..uninstall je babylon kat control panel..dah tu remove add-on dkat setting browser tu..rename blik home page...
    kadang-kadang susah sebab babylon tu banyak addware/spyware, selalunya ada balik lepas restart

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •