Close
Login to Your Account


Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 39
  1. #1
    Status
    Offline
    erysam's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    587
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default (Pertanyaan) Software Hack Wifi Password

    Salam 1 Malaysia. Aku nak tanya sikit Software Hack Password Wifi Apa paling Bagus & Mudah tak banyak kerja kena buat untuk hack Password Wifi tu. Siapa ade Kongsi Yer. Aku nak try guna Wifi Jiran sebelah rumah kau nh. Line Aku slow la kalau download Movie



  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Status
    Offline
    worm_trojan's Avatar
    Gempak Newbie
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    37
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    guna beini je

  4. #3
    Status
    Offline
    erysam's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    587
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Beini nh ok ke ?

  5. #4
    Status
    Offline
    KiuT-MiuT's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10,833
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    69 Post(s)

    Default

    mostly linux....

    software ~ aircrack-ng
    GUI ~ gerix, feeding bottle dll
    OS ~ ubuntu, slax, backtrack, beini dll
    gugel je

  6. #5
    Status
    Offline
    fajar's Avatar
    Gempak Super Hardcore
    Join Date
    May 2011
    Location
    Kg Binjai, Kelantan
    Age
    26
    Posts
    3,636
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Beini ke backtrack ke...semua simple n mudah jer..
    Bersyukurlah dengan apa yang ada..

  7. #6
    Status
    Offline
    Heliza's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Nothing Hill
    Posts
    6,138
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)

    Default

    aik hacker tanye soalan hack??ajaib..
    guna la signal king lagi sonang

  8. #7
    Status
    Offline
    ♚Lonely♚'s Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    In her heart.
    Posts
    14,894
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)

    Default

    Quote @Ciku™ View Post
    aik hacker tanye soalan hack??ajaib..
    guna la signal king lagi sonang
    signal king untuk tarik wifi je, bukan untuk hack.. nk hack, kena pakai salah satu software/OS dalam list yang BoBoi-Boy bagi kat atas tu

    Imam Syafie berkata:
    "Aku mampu berhujah dengan 10 orang yang berilmu tetapi aku pasti kalah dengan seorang yang jahil kerana orang yang jahil itu tidak pernah faham landasan ilmu".

  9. #8
    Status
    Offline
    KiuT-MiuT's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10,833
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    69 Post(s)

    Default

    Quote @Ciku™ View Post
    aik hacker tanye soalan hack??ajaib..
    guna la signal king lagi sonang
    dia nk software bukan hardware...

  10. #9
    SOL BADGUY
    SOL BADGUY's Avatar

    Default

    Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2



    Salam..Mr.Hac buat tutorial Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2 ini atas permintaan yang ramai..waahhh..tutorial guna backtrack 4 tak cukup lagi ke? hmm..bagaimanapun tutorial ini dah ada dalamForum Silent Hackers, jadi Mr.Hac rasa tak perlu nak menaip lagi, Mr.Hac ambil sahaja dari sana..kredit diberikan kepada encik ayen46 untuk artikel yang mantap ni..




    Beini 1.2.1








    Klik di sini untuk memuat turun


    Beini 1.2.2 (Baru)








    Klik di sini untuk memuat turun


    Apa yang telah dikemaskini?

    - Updated Aircrack-ng to 1.1r1859
    - Updated FeedingBottle to 3.2: generate *.wkp file directly when get handshake packets (EWSA3.x project file)
    - Added driver x_ath9k_htc_compat-wireless-2.6.38-rc4-1.tce:AR9271 chips supported
    - Added firmware.tcz:updated RT3070 firmware and more
    - File Manager:Removed ROX-Filer(libglade.tczl,libxml2.tczl,rox-filer_root.tcz,shared-mime-info.tcz),Added Xfe(xfe.tcz,xfe-locale.tcz,fox.tcz,Xorg-7.5-lib.tcz)

    Notes: If you are not using AR9271 chips, please delete "x_ath9k_htc_compat-wireless-2.6.38-rc4-1.tce" and "firmware.tcz", these two packets of software will cause some problems with some cards, after that please add "rt2x00_2.6.34-Beini.tce" in Beini-1.2.1 for supporting RT3070 chips. Sorry to have caused you so much inconvenience.


    Nota: Burn iso tu as image kat cd (gunakan Nero, Ashampoo, Ultraiso dan lain-lain lagi)
    @
    Buat USB boot (gunakan UNETbootin 377)



    WAJIB BACA DAN DOWNLOAD SETIAP SATU:

    Support List

    E-Book Tutorial - Cracking WEP Using Feeding Bottle by ayen46[PDF]

    Crack WEP / WPA Using Minidwep-gtk in Beini [PDF]:[*credit to www.comfortsurf.com]

    Beini USB boot video tutorial versi Melayu

    UNETbootin 377 (seperti dalam video)

    Run Beini @ VMware Workstation/Player Tutorial

    VMware Player 3.1.4

    Tutorial cara-cara mengatasi masalah USB tak boleh connect di VMware player by ayen46 [WORD]










    HEXwriter- Free ASCII to HEX Converter





    Tutorial Crack WEP WiFi Dengan Beini 1.2.2:
    (ayat dalam tutorial ni Mr.Hac copy jadi ia bukan gaya penulisan Mr.Hac..cuma Mr.Hac ubah sikit-sikit je la..)







    Mula-mula klik ikon ke-5 di bawah(lambang botol susu)








    Klik yes







    Klik kotak wlan0, lepas tu klik next







    Klik scan








    Lepas scan, kalau dah dapat pilih wireless mana yang nak hack, klik stop untuk stop scan atau dia akan stop sendiri lepas 30 saat







    Klik wireless mana yang nak hack dan dia akan highlight sendiri (Contoh : Deathking). lepas tu klik next







    Klik advanced mode







    Klik capture, lepas tu klik fake auth (by force)







    Klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). lepas tu klik X untuk kotak fake authentication with AP (maksudnya tutup kotak tu)







    Tick kotak Auto Run. klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Beacons, tunggu sampai 1,000 + lebih. lepas tu klik kotak Previous (All Stop!).







    Klik advance mode







    Klik capture. klik fake auth (by force)







    Klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). kali ni tak payah tutup kotak ni.







    Klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Data, tunggu sampai 10,000 + lebih. lepas tu klik kotak start crack







    Kalau dia keluar failed (gambar sebelah kanan), korang boleh tunggu dia akan run sendiri atau korang boleh klik stop crack, lepas tu klik start crack sekali lagi. saya pilih stop dulu lepas tu start balik







    kalau berjaya dia akan tulis key found. angka dalam key found (............) tu la password wifi tu tapi korang kena ambil angka je, yang nie -> : korang abaikan.







  11. #10
    Status
    Offline
    Heliza's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Nothing Hill
    Posts
    6,138
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)

    Default

    Quote @BoBoi-Boy View Post
    dia nk software bukan hardware...
    tu pn guna sopware gaakkk

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •