DAFTAR
Close
Login to Your Account
Page 1 of 4 123 ... Last
Results 1 to 10 of 39
  1. Gempak SuperStar erysam's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    587
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #1

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. Gempak Newbie worm_trojan's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    37
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #2
    guna beini je

  4. Gempak SuperStar erysam's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    587
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #3
    Beini nh ok ke ?

  5. King Of Gempak KiuT-MiuT's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10,837
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    69 Post(s)
    #4
    mostly linux....

    software ~ aircrack-ng
    GUI ~ gerix, feeding bottle dll
    OS ~ ubuntu, slax, backtrack, beini dll
    gugel je

  6. Gempak Super Hardcore fajar's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2011
    Location
    Kg Raja, Besut
    Posts
    3,637
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #5
    Beini ke backtrack ke...semua simple n mudah jer..
    Bersyukurlah dengan apa yang ada..

  7. King Of Gempak Heliza's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Nothing Hill
    Posts
    6,139
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    #6
    aik hacker tanye soalan hack??ajaib..
    guna la signal king lagi sonang

  8. King Of Gempak ♚Lonely♚'s Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    In her heart.
    Posts
    14,895
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    #7
    Quote @Ciku™ View Post
    aik hacker tanye soalan hack??ajaib..
    guna la signal king lagi sonang
    signal king untuk tarik wifi je, bukan untuk hack.. nk hack, kena pakai salah satu software/OS dalam list yang BoBoi-Boy bagi kat atas tu

    Imam Syafie berkata:
    "Aku mampu berhujah dengan 10 orang yang berilmu tetapi aku pasti kalah dengan seorang yang jahil kerana orang yang jahil itu tidak pernah faham landasan ilmu".

  9. King Of Gempak KiuT-MiuT's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10,837
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    69 Post(s)
    #8
    Quote @Ciku™ View Post
    aik hacker tanye soalan hack??ajaib..
    guna la signal king lagi sonang
    dia nk software bukan hardware...

  10. SOL BADGUY
    Guest
    #9
    Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2



    Salam..Mr.Hac buat tutorial Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2 ini atas permintaan yang ramai..waahhh..tutorial guna backtrack 4 tak cukup lagi ke? hmm..bagaimanapun tutorial ini dah ada dalamForum Silent Hackers, jadi Mr.Hac rasa tak perlu nak menaip lagi, Mr.Hac ambil sahaja dari sana..kredit diberikan kepada encik ayen46 untuk artikel yang mantap ni..




    Beini 1.2.1








    Klik di sini untuk memuat turun


    Beini 1.2.2 (Baru)








    Klik di sini untuk memuat turun


    Apa yang telah dikemaskini?

    - Updated Aircrack-ng to 1.1r1859
    - Updated FeedingBottle to 3.2: generate *.wkp file directly when get handshake packets (EWSA3.x project file)
    - Added driver x_ath9k_htc_compat-wireless-2.6.38-rc4-1.tce:AR9271 chips supported
    - Added firmware.tcz:updated RT3070 firmware and more
    - File Manager:Removed ROX-Filer(libglade.tczl,libxml2.tczl,rox-filer_root.tcz,shared-mime-info.tcz),Added Xfe(xfe.tcz,xfe-locale.tcz,fox.tcz,Xorg-7.5-lib.tcz)

    Notes: If you are not using AR9271 chips, please delete "x_ath9k_htc_compat-wireless-2.6.38-rc4-1.tce" and "firmware.tcz", these two packets of software will cause some problems with some cards, after that please add "rt2x00_2.6.34-Beini.tce" in Beini-1.2.1 for supporting RT3070 chips. Sorry to have caused you so much inconvenience.


    Nota: Burn iso tu as image kat cd (gunakan Nero, Ashampoo, Ultraiso dan lain-lain lagi)
    @
    Buat USB boot (gunakan UNETbootin 377)



    WAJIB BACA DAN DOWNLOAD SETIAP SATU:

    Support List

    E-Book Tutorial - Cracking WEP Using Feeding Bottle by ayen46[PDF]

    Crack WEP / WPA Using Minidwep-gtk in Beini [PDF]:[*credit to www.comfortsurf.com]

    Beini USB boot video tutorial versi Melayu

    UNETbootin 377 (seperti dalam video)

    Run Beini @ VMware Workstation/Player Tutorial

    VMware Player 3.1.4

    Tutorial cara-cara mengatasi masalah USB tak boleh connect di VMware player by ayen46 [WORD]










    HEXwriter- Free ASCII to HEX Converter





    Tutorial Crack WEP WiFi Dengan Beini 1.2.2:
    (ayat dalam tutorial ni Mr.Hac copy jadi ia bukan gaya penulisan Mr.Hac..cuma Mr.Hac ubah sikit-sikit je la..)







    Mula-mula klik ikon ke-5 di bawah(lambang botol susu)








    Klik yes







    Klik kotak wlan0, lepas tu klik next







    Klik scan








    Lepas scan, kalau dah dapat pilih wireless mana yang nak hack, klik stop untuk stop scan atau dia akan stop sendiri lepas 30 saat







    Klik wireless mana yang nak hack dan dia akan highlight sendiri (Contoh : Deathking). lepas tu klik next







    Klik advanced mode







    Klik capture, lepas tu klik fake auth (by force)







    Klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). lepas tu klik X untuk kotak fake authentication with AP (maksudnya tutup kotak tu)







    Tick kotak Auto Run. klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Beacons, tunggu sampai 1,000 + lebih. lepas tu klik kotak Previous (All Stop!).







    Klik advance mode







    Klik capture. klik fake auth (by force)







    Klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). kali ni tak payah tutup kotak ni.







    Klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Data, tunggu sampai 10,000 + lebih. lepas tu klik kotak start crack







    Kalau dia keluar failed (gambar sebelah kanan), korang boleh tunggu dia akan run sendiri atau korang boleh klik stop crack, lepas tu klik start crack sekali lagi. saya pilih stop dulu lepas tu start balik







    kalau berjaya dia akan tulis key found. angka dalam key found (............) tu la password wifi tu tapi korang kena ambil angka je, yang nie -> : korang abaikan.







  11. King Of Gempak Heliza's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Nothing Hill
    Posts
    6,139
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    #10
    Quote @BoBoi-Boy View Post
    dia nk software bukan hardware...
    tu pn guna sopware gaakkk

Page 1 of 4 123 ... Last

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List