Close
Login to Your Account


Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Status
    Offline
    namir's Avatar
    Gempak Newbie
    Join Date
    May 2011
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Last edited by namir; 03-12-2011 at 05:41 PM.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Status
    Offline
    Eman2013's Avatar
    Gempak Hardcore
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    iApples@Gempak.Org
    Age
    14
    Posts
    1,451
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Salam..Mr.Hac buat tutorial Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2 ini atas permintaan yang ramai..waahhh..tutorial guna backtrack 4 tak cukup lagi ke? hmm..bagaimanapun tutorial ini dah ada dalamForum Silent Hackers, jadi Mr.Hac rasa tak perlu nak menaip lagi, Mr.Hac ambil sahaja dari sana..kredit diberikan kepada encik ayen46 untuk artikel yang mantap ni..




    Beini 1.2.1



    Klik di sini untuk memuat turun


    Beini 1.2.2 (Baru)



    Klik di sini untuk memuat turun


    Apa yang telah dikemaskini?

    - Updated Aircrack-ng to 1.1r1859
    - Updated FeedingBottle to 3.2: generate *.wkp file directly when get handshake packets (EWSA3.x project file)
    - Added driver x_ath9k_htc_compat-wireless-2.6.38-rc4-1.tce:AR9271 chips supported
    - Added firmware.tcz:updated RT3070 firmware and more
    - File Manager:Removed ROX-Filer(libglade.tczl,libxml2.tczl,rox-filer_root.tcz,shared-mime-info.tcz),Added Xfe(xfe.tcz,xfe-locale.tcz,fox.tcz,Xorg-7.5-lib.tcz)

    Notes: If you are not using AR9271 chips, please delete "x_ath9k_htc_compat-wireless-2.6.38-rc4-1.tce" and "firmware.tcz", these two packets of software will cause some problems with some cards, after that please add "rt2x00_2.6.34-Beini.tce" in Beini-1.2.1 for supporting RT3070 chips. Sorry to have caused you so much inconvenience.


    Nota: Burn iso tu as image kat cd (gunakan Nero, Ashampoo, Ultraiso dan lain-lain lagi)
    @
    Buat USB boot (gunakan UNETbootin 377)



    WAJIB BACA DAN DOWNLOAD SETIAP SATU:

    Support List

    E-Book Tutorial - Cracking WEP Using Feeding Bottle by ayen46[PDF]

    Crack WEP / WPA Using Minidwep-gtk in Beini [PDF]:[*credit to www.comfortsurf.com]

    Beini USB boot video tutorial versi Melayu

    UNETbootin 377 (seperti dalam video)

    Run Beini @ VMware Workstation/Player Tutorial

    VMware Player 3.1.4

    Tutorial cara-cara mengatasi masalah USB tak boleh connect di VMware player by ayen46 [WORD]





    HEXwriter- Free ASCII to HEX Converter





    Tutorial Crack WEP WiFi Dengan Beini 1.2.2:
    (ayat dalam tutorial ni Mr.Hac copy jadi ia bukan gaya penulisan Mr.Hac..cuma Mr.Hac ubah sikit-sikit je la..)


    Mula-mula klik ikon ke-5 di bawah(lambang botol susu)



    Klik yes


    Klik kotak wlan0, lepas tu klik next


    Klik scan



    Lepas scan, kalau dah dapat pilih wireless mana yang nak hack, klik stop untuk stop scan atau dia akan stop sendiri lepas 30 saat


    Klik wireless mana yang nak hack dan dia akan highlight sendiri (Contoh : Deathking). lepas tu klik next


    Klik advanced mode


    Klik capture, lepas tu klik fake auth (by force)


    Klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). lepas tu klik X untuk kotak fake authentication with AP (maksudnya tutup kotak tu)


    Tick kotak Auto Run. klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Beacons, tunggu sampai 1,000 + lebih. lepas tu klik kotak Previous (All Stop!).


    Klik advance mode


    Klik capture. klik fake auth (by force)


    Klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). kali ni tak payah tutup kotak ni.


    Klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Data, tunggu sampai 10,000 + lebih. lepas tu klik kotak start crack


    Kalau dia keluar failed (gambar sebelah kanan), korang boleh tunggu dia akan run sendiri atau korang boleh klik stop crack, lepas tu klik start crack sekali lagi. saya pilih stop dulu lepas tu start balik


    kalau berjaya dia akan tulis key found. angka dalam key found (............) tu la password wifi tu tapi korang kena ambil angka je, yang nie -> : korang abaikan.


    P/S: Dalam e-book tu pun dah ada penerangan ni..




  4. #3
    Status
    Offline
    haszmir's Avatar
    Gempak Hardcore
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1,453
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    nice share man!

  5. #4
    Status
    Offline
    faizpg's Avatar
    Gempak Hardcore
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1,997
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    Default

    lpas ni nk tanye mcm mane nk gune lakii plak
    Ibnu Sina Pinhole Glasses.


    Terapi mata untuk masalah kerabunan

  6. #5
    Status
    Offline
    namir's Avatar
    Gempak Newbie
    Join Date
    May 2011
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    tq sy akn cube.t ade pape sy tny lg..

  7. #6
    Status
    Offline
    namir's Avatar
    Gempak Newbie
    Join Date
    May 2011
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default



    mslah kat cni...wireless card(cth dlm kotak prtma tu xkuar-[N/A] knp?) boleh tlg bg taw..

  8. #7
    SOL BADGUY
    SOL BADGUY's Avatar

    Default

    Quote @namir View Post


    mslah kat cni...wireless card(cth dlm kotak prtma tu xkuar-[N/A] knp?) boleh tlg bg taw..
    ada sesetengah adapter wifi card tu dia compatible. Driver dia tak compatible.

  9. #8
    Status
    Offline
    namir's Avatar
    Gempak Newbie
    Join Date
    May 2011
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    ok.tq bro.

  10. #9
    Status
    Offline
    EmO
    EmO's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    (_)/ Rahsia
    Age
    14
    Posts
    14,599
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)

    Default

    Quote @namir View Post


    mslah kat cni...wireless card(cth dlm kotak prtma tu xkuar-[N/A] knp?) boleh tlg bg taw..
    driver tak support dalam beini..
    sebab tu tak keluar..
    check support list beini..
    google je

    >Anime Yang Sedang Ditonton<
    WARNING
    Aku Bukan Otai/Pro/Master, Yang Hebat Sangat Tu Kentut Busuk Jugak
    Aku Tak Kacau Korang, Tak Payah Kacau Aku
    Takde Sape Sakit Hati, Semua Happy


  11. #10
    Status
    Offline
    namir's Avatar
    Gempak Newbie
    Join Date
    May 2011
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    ade cre len or software utk hack WEP?

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •