DAFTAR
Close
Login to Your Account
Results 1 to 5 of 5
  1. Gempak Newbie
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    46
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. Gempak SuperStar centorz's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    ★★★★★★★
    Posts
    994
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #2
    Incik,
    boleh try check ni,



    time nak bukak kat word tu lebih baik ade font jawi yg nak di convert tu
    Last edited by centorz; 28-03-2012 at 10:12 PM.
    ~ FALL OF CAPITALISM ~

    ~ KHILAFAH WILL RISE AGAIN ~

  4. Gempak Newbie
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    46
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #3
    x jd der... tulisan jd hitam

  5. Gempak Lover xrizalide's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    498
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #4
    well.. since ko cuma nak guna pdf tu dlm word sebagai jawi.. aku rasa baik ko wat sebagai picture je... pastu letak kat word sebagai pic... selalunya kalo pdf tukar g word pon da susah.. nak tukar g jawi word.. lg la kacau... nak tahu font lg...
    so xpayah penim pala... jadikan pic je.. melainkan kalo ko ada nak edit tulisan jawi tu.. alin cite la.. kalo just lampiran... cmtu je la
    Aku bukan superstar, kaya dan terkenal, bukan saudagar yang punya banyak kapal, ku hanyalah orang yang ingin tutttttttttt.....

  6. Gempak Newbie
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    46
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #5
    Quote @xrizalide View Post
    well.. since ko cuma nak guna pdf tu dlm word sebagai jawi.. aku rasa baik ko wat sebagai picture je... pastu letak kat word sebagai pic... selalunya kalo pdf tukar g word pon da susah.. nak tukar g jawi word.. lg la kacau... nak tahu font lg...
    so xpayah penim pala... jadikan pic je.. melainkan kalo ko ada nak edit tulisan jawi tu.. alin cite la.. kalo just lampiran... cmtu je la
    canteq.. tq bosch

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List