DAFTAR
Close
Login to Your Account
Page 1 of 3 123 Last
Results 1 to 10 of 28
  1. Gempak Senior Sampark's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    297
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #1
    Salam..
    aku ada beli Cd Win7 Ultimate Service Pack 1 ..tapi dia punya serial number/key tak der..jadi masa nak format tu terpaksa SKIP untuk bahagian serial number.Bila dah siap format jadilah Trial untuk 30 hari sebab tak masukan Serial number...Jadi sapa leh kasi serial number Untuk WIndows 7 ultimate SP1 dan satu lagi Windows Genius yang logo warna biru tu akan intall automatik ke bila masukan key Win 7 ni?nak produck Keys yang long live takut bila update jadi trial ...
    Last edited by Sampark; 25-04-2012 at 04:45 PM.
    Malaysians HotSpot Sharing Community
    Free Download MOVIE,GAMES,SOFTWARE,VIDEO AND MORE
    WWW.TEAMLANUN.COM

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. King Of Gempak KiuT-MiuT's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10,838
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    69 Post(s)
    #2
    untuk kali sejuta kalinya.... dengan kos yang minima iaitu rm0.00 sila guna windows 7 loader by daz utk activekan win 7.. tutup windows update

    Windows Loader v2.1.2The safe and easy way to activate Windows.



    About

    This is the loader application that's used by millions of people worldwide, well known for passing Microsoft's WAT (Windows Activation Technologies) and is arguably the safest Windows activation exploit ever created. The application itself injects a SLIC (System Licensed Internal Code) into your system before Windows boots; this is what fools Windows into thinking it's genuine.


    The things you might want to know

    • It works on 32-bit and 64-bit systems
    • It's compatible with Windows 7 SP1 and all system updates
    • It's compatible with all system languages
    • It can be used to pre-activate Windows
    • It allows you to install custom OEM information
    • It features application integrity checking
    • It supports hidden partitions and some complex setups
    • It can work alongside Linux's GRUB or any other boot manager
    • It works with VMware, VirtualBox and Hyper-V
    • It works with most hard drive encryption software e.g. TrueCrypt or BitLocker
    • It allows you to add your own certificates and serials externally
    • It will install just the certificate and serial for users with an existing SLIC 2.1
    • It features automated system profiling (The application matches everything up for you)
    • It won't modify any system files
    • It runs before Windows is launched
    • No extra processes are run so you have nothing eating at your RAM
    • All key parts of the loader are encrypted with a custom encryption
    • Every user has a unique version of the loader installed on his or her system


    Supported operating systems

    • Windows 7 Ultimate
    • Windows 7 Ultimate E
    • Windows 7 Professional
    • Windows 7 Professional E
    • Windows 7 Home Premium
    • Windows 7 Home Premium E
    • Windows 7 Home Basic
    • Windows 7 Starter
    • Windows 7 Starter E
    • Windows Vista Ultimate
    • Windows Vista Business
    • Windows Vista Business N
    • Windows Vista Home Premium
    • Windows Vista Home Basic
    • Windows Vista Home Basic N
    • Windows Vista Starter
    • Windows Server 2008 Enterprise
    • Windows Server 2008 Foundation
    • Windows Server 2008 Standard
    • Windows Small Business Server 2008
    • Windows Storage Server 2008 Standard
    • Windows Storage Server 2008 R2 Essentials
    • Windows Server 2008 R2 Enterprise
    • Windows Server 2008 R2 Foundation
    • Windows Server 2008 R2 Standard
    • Windows Small Business Server 2011 Standard
    • Windows Small Business Server 2011 Essentials

    Note: You must be running build 7600 or greater for Windows 7 and Windows Server 2008 R2.
    Note: I don't recommend using any of the Windows 7 E editions.
    Note: Windows 7 N editions will only be supported when OEM SLP serials leak.


    Application integrity checking?

    Hover your mouse over the green, amber or red icon to see detailed application information.

    Note: Even if the icon is green someone might have found a way around the protection system so it's worth checking that the applications path is always the same as the location from which you launched the application. You should also check that the MD5 matches the MD5 found online.


    Virus scanner results

    All virus scanner detection's are a false-positive as long as the MD5 matches. Simply turn off your anti-virus while installing the loader.


    Note to uploaders

    Please tell people to read the read me file as it contains answers to many of the activation problems people have.


    Download


    --
    Version 2.1.2 (03/11/2012)
    * Added a new GRLDR version that fixes 2 bugs
    * Added support for Windows Small Business Server 2011 Essentials
    * Added lots of missing Vista serials (Thanks to Tito)

    Version 2.1.1 (03/04/2012)
    * Fixed a bug that prevented existing SLIC's from being ignored
    * Fixed a bug that caused Windows 8 serials to be decoded incorrectly
    * Added Equus, Impression Computers and Xplore SLIC's and certificates
    * Added Toshiba Windows 7 Ultimate serial
    * Added Xplore Windows 7 Professional serial
    * Added Impression Computers Windows 7 Home Premium serial
    * Added LaCie Windows Server 2008 R2 Standard serial
    * Added Western Digital Windows Storage Server 2008 R2 Essentials serial

    Version 2.1 (11/28/2011)
    * Added a new GRLDR version
    * Added CRC32 checksums to SLIC and certificate dumps
    * Enhanced serial decoding so that it supports Windows 8
    * Added EXO, ONKYO and Quanmax Home Premium serials
    * Added EXO and ONKYO SLIC's and certificates
    * Removed NEC Ultimate serial as it's not NEC
    * Other minor tweaks and fixes

    Version 2.0.9 (10/13/2011)
    * Added a new GRLDR version
    * Added NTFS checks for the active system partition
    * Added Paradigit SLIC and certificate
    * Added Paradigit Home Premium serial
    * Added ZT Systems Home Premium serial
    * Added NEC Ultimate serial
    * Other minor tweaks and fixes

    Version 2.0.8 (10/07/2011)
    * Fixed a bug that prevented external SLIC's and certificates from loading
    * Fixed a bug that prevented the AT Computers profile from working
    * Added BGH e-Nova SLIC and certificate
    * Added BGH e-Nova Professional serial

    Version 2.0.7 (10/06/2011)
    * Added a new GRLDR version
    * Added Hyper-V support
    * Added Quanmax Professional serial
    * Added Stone Ultimate, Professional, Home Basic and Starter serials
    * Further enhanced partition identification
    * Fixed a bug in the uninstall function
    * Fixed access to the recovery menu (Hold 'R' during boot)
    * Other minor tweaks and fixes
    --

    MD5: 2fa16bc885c5a78754bcb2e546fae368
    SHA-1: e1b0ba14dc395593a795caa6805ac6253f9fc747

    Note: The hashes are for the executable file and not the zip file.

    Help and support can be found here (link)

  4. Gempak Hardcore Tomoki's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2010
    Location
    ლ(ಠ益ಠლ) Y U WANT MY LOCATION?
    Posts
    1,724
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    #3
    Quote @Sampark View Post
    Salam..
    aku ada beli Cd Win7 Ultimate Service Pack 1 ..tapi dia punya serial number/key tak der..jadi masa nak format tu terpaksa SKIP untuk bahagian serial number.Bila dah siap format jadilah Trial untuk 30 hari sebab tak masukan Serial number...Jadi sapa leh kasi serial number Untuk WIndows 7 ultimate SP1 dan satu lagi Windows Genius yang logo warna biru tu akan intall automatik ke bila masukan key Win 7 ni?

    Ko beli original ke atau pirate version??
    Kalu pirate, tak boleh pakai serial key..
    Pakai ni..
    Windows 7 Loader 2.1.2 by DAZ + Latest WAT Fix.exe

    Kalau cd original, pi kedai tu tanya serial key dia...


    Alamak.. adik mendahului aku.. wa..wa...
    Last edited by Tomoki; 25-04-2012 at 04:45 PM.
    " It takes an idiot to do cool things. That's why it's cool."


  5. Gempak Hardcore Sawi's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2010
    Location
    SP~
    Posts
    1,020
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #4
    xpun pakai ni

    Windows 7 All Version Activator 2012

    d
    h byk org tny..


  6. Gempak Senior Sampark's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    297
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #5
    aku rasa Pirate sebab beli Rm15.hehe tapi masa tgk format dia suruh masukan produck key aku ada tgk kat cover cd tapi takder...aku beli windows Xp pirate jugak tapi ada pulak sediakan produck key..

    -berkaitan software kat atas tu macam mana nak guna...
    Malaysians HotSpot Sharing Community
    Free Download MOVIE,GAMES,SOFTWARE,VIDEO AND MORE
    WWW.TEAMLANUN.COM

  7. Gempak Hardcore Sawi's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2010
    Location
    SP~
    Posts
    1,020
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #6
    Quote @Sampark View Post
    aku rasa Pirate sebab beli Rm15.hehe tapi masa tgk format dia suruh masukan produck key aku ada tgk kat cover cd tapi takder...aku beli windows Xp pirate jugak tapi ada pulak sediakan produck key..

    -berkaitan software kat atas tu macam mana nak guna...
    aku pun pirate,, masa dia suh masukkn tu ko skip je.. biasenye nti dia akan otomatik activekn.. kalu xde pakai win activator.. dnload dlu, senang je guna


  8. EmO
    King Of Gempak EmO's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    (_)/ Rahsia
    Age
    14
    Posts
    14,599
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)

    >Anime Yang Sedang Ditonton<
    WARNING
    Aku Bukan Otai/Pro/Master, Yang Hebat Sangat Tu Kentut Busuk Jugak
    Aku Tak Kacau Korang, Tak Payah Kacau Aku
    Takde Sape Sakit Hati, Semua Happy


  9. Gempak Senior alarma's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    184
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #8
    Quote @Sampark View Post
    aku rasa Pirate sebab beli Rm15.hehe tapi masa tgk format dia suruh masukan produck key aku ada tgk kat cover cd tapi takder...aku beli windows Xp pirate jugak tapi ada pulak sediakan produck key..

    -berkaitan software kat atas tu macam mana nak guna...
    RM15 tu sah2 la pirate beb....adoyaiii.....gna je Windows Loader adik bg tu...bereh je...tp sblm tu jgn dok tekan update sgala...off terus...

  10. Gempak Senior Ky Kiske's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    267
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #9
    Quote @Sampark View Post
    Salam..
    aku ada beli Cd Win7 Ultimate Service Pack 1 ..tapi dia punya serial number/key tak der..jadi masa nak format tu terpaksa SKIP untuk bahagian serial number.Bila dah siap format jadilah Trial untuk 30 hari sebab tak masukan Serial number...Jadi sapa leh kasi serial number Untuk WIndows 7 ultimate SP1 dan satu lagi Windows Genius yang logo warna biru tu akan intall automatik ke bila masukan key Win 7 ni?nak produck Keys yang long live takut bila update jadi trial ...
    pemalas!!!..len kali search dlu..agak la bro,,lau dh hrge cd win7 pn rm15 je..mne ori bro..npk sngt pirate..cd ori 3-4 rat maa..mampu nk bli??haha..

  11. Gempak Newbie
    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #10
    Tebaek la Emo~

Page 1 of 3 123 Last

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List