DAFTAR
Close
Login to Your Account
Page 1 of 3 123 Last
Results 1 to 10 of 26
  1. Gempak Newbie kelana's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Terengganu,Malaysia.
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #1
    Ada antara kengkawan di MUKABUKU atau nama feymesnya FACEBOOK tak menggunakan gambar beliau2 yang sebenar.Dorang akan letak gambar haiwan ternakan,pokok di kebun,kartun artis atau kereta yang bukan kereta diorang pun.Kenapa? Ada sebabnya...Sama-sama kita baca.



    • Sebab...Bila korang letak je gambar sendiri.Dari 1,000 friends terus jadi 1 friend.Sape suh amik gambar mulut muncung2.
    • Sebab...Kawan-kawan tanya korang "Dapat kat mana gambar hantu tu?Nampak real lah".Jadi korang pun bengang.
    • Sebab..Ada jugak insan yang ragu-ragu dengan mengatakan,"Ko edit dah gambar tu kan?Takkan cantik camni kot~".Menyampah terasa~~
    • Sebab...Nanti lebih sebulan dua jugak korang takkan di-add dek kerana profile picture yang terlanjur menawan tuh.
    • Sebab...Setiap kali korang chat,sorang pun takkan balas.Kalau nak balas pun balas 'OK' atau 'KO' jer.
    • Sebab...Nanti mesti ramai yang curi gambar korang.Bukan sebab cantik ke hensem ke.Diorang post kat wall diorang sambil tulis caption *muka sape la yang buruk sangat ni.sape setuju cer like*
    • Sebab...Korang kelak akan menerima chat yang bertalu-talu dari kengkawan FB.Bukan sebab feymes,tapi diorang bagi kata dua.Nak kena block or tukar profile picture




    Konklusinya....Takyah pakai la profile pic kita yang sebenar.Kecuali kalau betul-betul konfiden sangat takkan terjadi apa-apa antara 7 perkara nih.
    nobody heard me typing

    http://kelana-cinta.blogspot.com/

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. Gempak Senior mindaradikal's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    171
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #2
    hahaha..naiz info..suke yang no 4 tu...
    DATANG TAK DIUNDANG, JIKA RAGU SILA PULANG
    KELAPARAN MENJADIKAN SESEORANG BERSIFAT BINATANG, BUKAN MENJADI REZEKI BINATANG

  4. King Of Gempak mp3™'s Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    ®الإسكندرية
    Posts
    17,981
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    #3
    cam aku xde fb...
    http://www.gempak.org/forum/usersiggy/sigpic28142_4.gif

  5. Gempak Senior apiz's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Dunia
    Posts
    294
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #4
    merepek je semua ni..

    ''DONT TRY THIS AT HOME''

  6. Gempak Newbie kelana's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Terengganu,Malaysia.
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #5
    Quote @mindaradikal View Post
    hahaha..naiz info..suke yang no 4 tu...
    No.1 tu penting X)
    nobody heard me typing

    http://kelana-cinta.blogspot.com/

  7. Gempak SuperStar gexplode's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    di mana ku berpijak sekarang
    Age
    20
    Posts
    667
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #6
    perghh ingatkan sebab jenayah ke apa benda tadi
    today maybe will be your last breath in the cruel world

  8. King Of Gempak -Mus-'s Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2012
    Location
    syurga yang dinantikan
    Posts
    5,206
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    #7
    Quote @apiz View Post
    merepek je semua ni..
    kalau merepek pon bukan semua..ader jgak yg betol kat atas tu
    ForeVer ALoNEz

  9. Gempak Newbie kelana's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Terengganu,Malaysia.
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #8
    Wow....Cantik pic dia~
    nobody heard me typing

    http://kelana-cinta.blogspot.com/

  10. Gempak Hardcore Shadowmacx's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Selangor
    Posts
    2,325
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    #9
    Bukak FB, setting semue private. U Mad Thoo

  11. Gempak Junior Blood_Metalz's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    93
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #10
    besaonya font

Page 1 of 3 123 Last

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List

Tags for this Thread