DAFTAR
Close
Login to Your Account
Page 1 of 4 123 ... Last
Results 1 to 10 of 35
  1. Gempak SuperStar frio's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2011
    Location
    kuala krai
    Posts
    546
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    #1
    , korang semua pernah guna rebat x beli hp baru?ak 2 ari lepas bru nak claim rebat Rm200 tuk semat phone tu. yg skit atnya macam2 kerenah dan syarat2 yg bagi ak xptt ade. ak g kat kedai kat Subang Jaya,yg mna kata bleh tebus rebat 2oo.ak jmpa kat mudah siap tulis lagi bleh gna rebat rm2oo. ak g ari jumaat dalam kul 9 mlm,sampai sana gila penuh orang. tp ramai blik tgn kosong sebab, rebat tu hanya bleh digunakan pada hari isnin sahaja!wtf?dalam iklan xde ckp pun.kesian, ak pun tnya la staff situ, bleh pakai tuk semua semat phone ke?sbb jib ah gor kata semua semat phone(kalau x silap la lau silap salah aku).dia amik pamplet 1 bg kat ak,ciss..hp yg x laku, hp mahal je dapat. BB yg pling murah ak lpa model ape tp lpas rebat dpat la rm599.ak trus blah dngan hati yg keciwa.
    esoknya ak g the store sg. buloh, lagi truk!4 jenis model phone saje leh gna. dan setiap model hnya 4 jenis sahaja bleh dapat rebat 200.siap tunjuk surat dengan logo SKMM lagi!hp plak lau branded suma mahal.pastu hp yg ak xpernah jmpa,model 9tology(mungkin ak ni kg sgt kot). last2 ak bli bb xpakai rebat.
    Beralih pulak kat baucar buku rm250.ak teman adik ak nga kawan dia g mph mid valley.siap plih semua barang nak g bayar last2 xleh sbb baucar ada syarat.jumlah buku kna 50% atau lebih dari jumlah bayaran, maknanya kalu bli gna baucar rm 50, rm25 atau lbih kna buku baru bleh gna baucar.terpaksa la adik aku buang alat tulis, fail dan bagai lagi yg dia amik sbb nak ckpkan kouta buku 50% keatas.dala time nak tutup kdai da.
    Pening pening, yg menimbulkan keraguan,kesakitan hati,dan kemarahan, apsal kedai2 tu xtmpal peringatan, pengumuman ttg nak guna baucar atau rebat.menyusahkan betul
    dan satu lagi semat phone tu memang bukan semua kdai yg jual ade rebat Rm200.
    kedai amik kesempatan or kedai xamik penyertaan rebat or....

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. Gempak Newbie
    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #2
    Yg rebate smart phone tu, nak senang g kedai sen heng or senq (reseller utk umobile). List phone boleh cek kat web page umobile. Tp kadang2 ade model yg x de stok. Bisanya yg harga bawah 500 mmg cepat habis.
    Pasal rebate buku pulak, kalau nak beli alt tulis, carik kedai alt tulis yg terima baucar buku mcm rainbow. X de syarat yg dikenakan. Nak habiskan semua 250 kt alt tulis pon boleh. Ade certain2 kedai alt tulis yang terima untuk semua pembelian termasuk gitar, mainan dll yg ade kt kedai tu. So kene pandai carik la

  4. King Of Gempak
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    petaling jaya
    Posts
    9,497
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    #3
    aku plak plan nk g tunaikan je rebat fon rm200 tu..ada kedai bleh kautim
    subhanallah...alhamdulillah..Allahuakbar.....

  5. Gempak Newbie
    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #4
    Quote @sara 8087 View Post
    aku plak plan nk g tunaikan je rebat fon rm200 tu..ada kedai bleh kautim
    waaa...
    bole share kedai mane

  6. King Of Gempak
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    petaling jaya
    Posts
    9,497
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    #5
    Quote @riezxarl View Post
    waaa...
    bole share kedai mane
    area n9....member cek habaq....nanti tnya lg...try la p tnya kt kdai kot depa bleh kautim tp depa amik rm20 la dr rm200
    subhanallah...alhamdulillah..Allahuakbar.....

  7. Gempak SuperStar frio's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2011
    Location
    kuala krai
    Posts
    546
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    #6
    Quote @riezxarl View Post
    Yg rebate smart phone tu, nak senang g kedai sen heng or senq (reseller utk umobile). List phone boleh cek kat web page umobile. Tp kadang2 ade model yg x de stok. Bisanya yg harga bawah 500 mmg cepat habis.
    Pasal rebate buku pulak, kalau nak beli alt tulis, carik kedai alt tulis yg terima baucar buku mcm rainbow. X de syarat yg dikenakan. Nak habiskan semua 250 kt alt tulis pon boleh. Ade certain2 kedai alt tulis yang terima untuk semua pembelian termasuk gitar, mainan dll yg ade kt kedai tu. So kene pandai carik la
    tq tas info bro..hahaaha mmg ak skit at gila mlm tu..bli gitar??kdai mna tu?

  8. Gempak SuperStar frio's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2011
    Location
    kuala krai
    Posts
    546
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    #7
    Quote @sara 8087 View Post
    area n9....member cek habaq....nanti tnya lg...try la p tnya kt kdai kot depa bleh kautim tp depa amik rm20 la dr rm200
    aham2,,cik sara, nk jgak bleh hahaha

  9. Gempak Lover
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Johor Bahru
    Age
    24
    Posts
    344
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #8
    same la..kt jb pon...ade kedai2 yg amek kesempatan..so kena la bnyak jengok2 kedai yg bole rebat....kena tnya dulu...

  10. King Of Gempak
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    petaling jaya
    Posts
    9,497
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    #9
    Quote @frio View Post
    aham2,,cik sara, nk jgak bleh hahaha
    buleh aje...nanti sara gtaw lain..nk confirm ngan member...dia kata kt n9, rembau kalau x silap la
    subhanallah...alhamdulillah..Allahuakbar.....

  11. King Of Gempak Vios's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Show room toyota
    Posts
    5,628
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    #10
    Quote @sara 8087 View Post
    buleh aje...nanti sara gtaw lain..nk confirm ngan member...dia kata kt n9, rembau kalau x silap la
    jauh nye nk g...

Page 1 of 4 123 ... Last

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List