DAFTAR
Close
Login to Your Account
Page 1 of 2 12 Last
Results 1 to 10 of 17
  1. Gempak Senior
    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    perak
    Posts
    109
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. Gempak Hardcore hunterpro's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    kat kuantan
    Posts
    1,012
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #2
    hahaha boleh rasanya , cuba pergi dekat maybank punya office lepas tu cakap nak buat report pasal salah bank in , lepas tu tunjuk lah resit anda
    Panggil saya hunter atau hunterporn wahaha
    Kalau ada problem dgn pasal PC atau laptop korang, Korang masuk group ni, kami boleh tolong
    http://www.facebook.com/groups/563121530383102/


  4. EmO
    King Of Gempak EmO's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    (_)/ Rahsia
    Age
    14
    Posts
    14,599
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    #3
    bukan masa nak transfer tu lepas masuk nombor akaun ade tulis ke name pemilik akaun tu..
    macam mane leh salah

    tanye la pegawai bank yang bertugas..resit kene ade sebagai bukti

    >Anime Yang Sedang Ditonton<
    WARNING
    Aku Bukan Otai/Pro/Master, Yang Hebat Sangat Tu Kentut Busuk Jugak
    Aku Tak Kacau Korang, Tak Payah Kacau Aku
    Takde Sape Sakit Hati, Semua Happy


  5. Gempak Senior zonan's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    negeri pesisir pantai
    Posts
    168
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #4
    silap tngk nama ke...
    Tell me, I will forget. Show me, I may remember. Involve me, I will understand.


  6. Gempak Senior
    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    perak
    Posts
    109
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #5
    xla..swuh kwn bank in..
    xbg tau pon nma pemilik acc 2..
    just bg no je..
    ok thanx guys

  7. Gempak Super Hardcore fajar's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2011
    Location
    Kg Raja, Besut
    Posts
    3,637
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #6
    Banyak ke salah masuk? ish2, lain kali hati2 bila bank in tu.. check betol2 nama aper smua..
    Bersyukurlah dengan apa yang ada..

  8. Gempak Senior
    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    195
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #7
    masalah la ni bukan empunya pi bank in tapi org lain..

  9. Gempak Senior tobanezam's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    hulu selangor
    Posts
    299
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #8
    hahha... owner account tu cakap terima kasih je kat ko..

  10. Gempak Lover dark region's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    319
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #9
    rezeki masyuk pergh
    Download Filehosting & Torrent By 1 Acc: Click Here
    Download Popular Filehosting By 1 Acc: Click Here


  11. Gempak Hardcore okaneman's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Gourmet World...
    Posts
    1,243
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #10
    lain kali kena tau nama dan no. akaun kalo nk bank in...


Page 1 of 2 12 Last

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List