DAFTAR
Close
Login to Your Account
Page 1 of 3 123 Last
Results 1 to 10 of 29
  1. EmO
    King Of Gempak EmO's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    (_)/ Rahsia
    Age
    14
    Posts
    14,599
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    #1



    SEREMBAN Seorang pegawai polis berpangkat Inspektor yang menghentak kepala seorang pekerja hotel dengan pistol hanya kerana salah faham mengenai pemulangan baki wang pembelian ais krim ditahan kelmarin.

    Kejadian pukul 2.50 pagi di sebuah hotel bajet di Seremban 2 itu berlaku apabila pegawai berusia 32 tahun tersebut datang bersama tiga rakannya untuk menginap di hotel tersebut.

    Ketika hendak mendaftar masuk hotel, pegawai terbabit dikatakan bertengkar dengan dua pekerja hotel kerana salah faham di kaunter lobi. Kejadian itu dirakamkan selama 10 minit menerusi kamera rakaman litar tertutup (CCTV) hotel.

    Menurut laporan polis yang dibuat mangsa, akibat tidak berpuas hati, pegawai terbabit bertindak memanjat kaunter lobi lalu menunjukkan pistol sebelum menghentak kepalanya dengan belakang pistol selepas berang dengan ugutan mangsa yang ingin membuat laporan polis.

    Selain kepala, hentakan itu turut mengenai telinga mangsa.

    Suspek kemudian ditahan selepas dua anggota polis yang menaiki sebuah kereta peronda tiba. Mangsa turut dihantar ke hospital oleh polis. Kosmo




    >Anime Yang Sedang Ditonton<
    WARNING
    Aku Bukan Otai/Pro/Master, Yang Hebat Sangat Tu Kentut Busuk Jugak
    Aku Tak Kacau Korang, Tak Payah Kacau Aku
    Takde Sape Sakit Hati, Semua Happy


  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Age
    2010
    Posts
    Many
     

  3. SOL BADGUY
    Guest
    #2
    apa lah nak jadi

  4. King Of Gempak KiuT-MiuT's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10,837
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    69 Post(s)
    #3
    tekanan sgt tu.... biase la kalau kuat x pikir ape..

  5. Gempak SuperStar aidie's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    715
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #4
    fakk la polis..silap guna kuasa..g mampos ko!

  6. Gempak Hardcore anthon's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Location Uncensored
    Posts
    2,453
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #5
    ....police brutality equal shit

  7. Gempak Junior adiex's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #6
    Polis pon manusia besa gak. Tetap wat silap macam orang lain. Korang jangan la asek hentam je.. Sebab kalo korang kena ragut keee.. kena rompak keee.. kena naya dgn orang keee.. Kat ne korang report?? POLL-LISS gak kan?

    Polis orang besa, Ada yang baek & ada yang busuk!

  8. Gempak Senior
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    130
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #7
    eagak2 ah nk hentak kepala org pn

  9. Gempak Senior ShadowCO's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    165
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #8
    Quote @adiex View Post
    Polis pon manusia besa gak. Tetap wat silap macam orang lain. Korang jangan la asek hentam je.. Sebab kalo korang kena ragut keee.. kena rompak keee.. kena naya dgn orang keee.. Kat ne korang report?? POLL-LISS gak kan?

    Polis orang besa, Ada yang baek & ada yang busuk!

    ya mmg report kt polis...tpi berdasarkan video tu sapa salah?pekerja hotel ke polis?semestinya polis kn..kuasa polis hanya berlaku apax2 yg membahayakan so video tu apa kes??polis tu ada pistol berani mcm taik...walaupun dya manusia gak..kena fahamx2 gak la.....sampai masuk counter pembayaran lagi..bukannya kes rompak pun

  10. Gempak Hardcore ♣SY@M_ZF♣'s Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    I AM OUTLAWS!!!
    Posts
    2,265
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    #9
    polis 2 mungkin tgh tetekan...fikiran dya jd x siuman...kta x bleh salahkan suma polis..bkan suma camtu..

  11. Gempak Hardcore
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Sekadar Menumpang Dibumi Allah
    Posts
    1,505
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #10
    Kesian brader tu... sampai layu kena hentak, harap T/T leh follow up kes ni, nak tau gak kesudahannya =x

Page 1 of 3 123 Last

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List