DAFTAR
Close
Login to Your Account
Page 1 of 5 123 ... Last
Results 1 to 10 of 44
  1. King Of Gempak -Mus-'s Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2012
    Location
    syurga yang dinantikan
    Posts
    5,218
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    #1



    Payudara tiruan yang terbesar bersaiz 38KKK

    Pada awal 2009, Sheyla Hershey dari Brazil dianugerahkan Guinness World Record untuk memiliki set payudara terbesar. Sembilan operasi dan lebih daripada satu galon silicon digunakan untuk menjadikan payudaranya bersaiz 38KKK.



    Payudara kiri biasanya lebih besar

    Tidak ada payudara yang mempunyai saiz yang sama, dan biasanya payudara kiri lebih besar dari kanan. Namun, perbezaannya tidaklah terlalu ketara dan menonjol. Puting juga datang dalam pelbagai saiz dan mempunyai ‘point’ yang berbeza.


    Payudara adalah perkara pertama lelaki lihat pada perempuan.


    Kajian yang dilakukan di Victoria University of Wellington menunjukkan bahawa payudara sering menjadi perkara pertama dilihat oleh seorang lelaki normal, dan merupakan anggota badan perempuan yang dilihat paling lama oleh lelaki. Tapi tahukah anda, kajian lain juga ada menyebut bahawa menatap payudara wanita selama beberapa minit sehari boleh meningkatkan kesihatan seorang lelaki dan menambah empat hingga lima tahun umurnya.Sila lihat ‘the law of attraction’ untuk bukti


    England adalah negara dengan payudara terbesar di Eropah


    Sebuah survey yang dibuat oleh pembuat bra Triumph mendapati bahawa perempuan England memiliki payudara terbesar di Eropah. Lebih dari setengah perempuan di Negara itu yang memakai cawan saiz D. Denmark menduduki tangga kedua dan Belanda ketiga. Selain itu, wanita Itali memiliki payudara terkecil di mana 68 peratus mempunyai saiz B.


    Payudara rata-rata beratnya 1 pound.


    Payudara rata-rata beratnya sekitar 0,5 kilogram (1.1 pound). Setiap payudara menyumbang sekitar 4-5% dari lemak tubuh dan dengan 1% dari jumlah berat tubuh seorang wanita.


    Payudara menjadi gemuk


    Ketika usia anda 20 tahun, payudara anda terdiri dari lemak, kelenjar susu dan kolagen, ‘connective tisu’ yang membuat ianya lembut. Tetapi apabila anda semakin tua, kelenjar dan kolagen menyusut dan digantikan oleh lebih dan lebih banyak lemak.


    Payudara Mampu Menarik Perhatian

    Percaya atau tidak, sudah menjadi lumrah alam payudara WANITA mampu menarik perhatian semua benda hidup yang bergender jantan.

    ...awek2 sekalian jagalah payudara anda tu..

    Last edited by -Mus-; 03-06-2013 at 08:46 PM.
    ForeVer ALoNEz

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. Gempak Hardcore ♣SY@M_ZF♣'s Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Meow Is Good Boy :3
    Age
    19
    Posts
    2,274
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    #2
    aq nk cari awek england la pasni...tenung lama2 ckit panjang umoq...hahahaa

  4. Gempak Hardcore Shadowmacx's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Selangor
    Posts
    2,328
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    #3
    Thread yang sangat berinformasi
    Faq u

  5. Gempak Newbie mr_man's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #4
    tuu diaaa.. wat infografik laaa... ha3

  6. Gempak Hardcore heavenmeetearth's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1,854
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    #5
    at last, ada pun info yang bermanfaat. =)

  7. Gempak Lover hakimi's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    RED LAND
    Posts
    325
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #6
    payudara 2 ape sebenarnyer , and then susah x nak jumpa dengan benda ni ????

  8. Gempak SuperStar kiraaz's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    kajang
    Age
    26
    Posts
    672
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #7
    Quote @hakimi View Post
    payudara 2 ape sebenarnyer , and then susah x nak jumpa dengan benda ni ????
    ape pnye soalan ko ni hahaaa

  9. Gempak Lover hakimi's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    RED LAND
    Posts
    325
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #8
    Quote @kiraaz View Post
    ape pnye soalan ko ni hahaaa

    mentang2 kau ada..buat senyap jer.

  10. ~POU~
    Guest
    #9
    Quote @hakimi View Post
    payudara 2 ape sebenarnyer , and then susah x nak jumpa dengan benda ni ????
    itu gula2 la..xsusah nk jumpa.. kt kedai banyak

  11. Gempak SuperStar kiraaz's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    kajang
    Age
    26
    Posts
    672
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #10
    Quote @hakimi View Post
    mentang2 kau ada..buat senyap jer.
    semua org ade cm llk pnye biasa je yg pmpn pnye blh kata "wow bsrnya" hahaha

Page 1 of 5 123 ... Last

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List