Close
Login to Your Account


Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26
  1. #1
    Status
    Offline
    snoop's Avatar
    Gempak Lover
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    /home/kelate
    Posts
    361
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default Khasiat Ratu Anai-anai


    Ratu anai-anai iaitu sejenis serangga mempunyai khasiat tersendiri kepada kesihatan tubuh badan manusia.

    Ia membantu memulihkan beberapa jenis penyakit, termasuk penyakit buah pinggang, lenguh badan, cepat letih, menerangkan penglihatan dan kencing manis bagi peringkat awal.

    Ia juga membantu menguatkan tenaga batin dan mengeratkan lagi hubungan antara suami isteri semasa di ranjang. Kata seorang pengamal dan penjual ratu anai-anai lagi, ratu anai-anai ini boleh dijual mencecah kepada RM1500-RM2500 seekor.

    Ratu anai-anai popular di pasaran negara Asia seperti Jepun, Cina dan Singapura.

    Ratu anai-anai ini hanya dimakan dengan menelan terus selepas kepalanya dibuang untuk mendapatkan khasiatnya. Ia juga dikatakan hanya bertahan 3 hari selepas ratu anai-anai tersebut dikeluarkan dari sarangnya.

    Wah, mahal kan? Boleh buat bisnes ni... Tapi korang rasa boleh ke nak telan? Kalau aku rasa cam geli2 la nak telan...






  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Status
    Offline
    SchzPutra's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    "What U Give U Get Back"
    Posts
    19,534
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)

    Default

    bleh makan tak ratu anai2 ni..halal dop..kalu halal nak test la

    http://3.bp.blogspot.com/-Issgg51LEpc/UPDeXfqpiRI/AAAAAAAABr0/gitAf6kEkIk/s320/thanks.gif

  4. #3
    Status
    Offline
    $yoknyadownload's Avatar
    Gempak Lover
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    336
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    kalau terbukti dari segi saintifik..nak sumbat dalam pisang..lepas tu telan jugak la
    Web Syoknya Banned Lagi,Yang Baru Klik===> SINI Facebook pun Banned SIOT,Yg Baru ADD +==> SINI

  5. #4
    Status
    Offline
    Lock's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    celoh tiok mok
    Age
    25
    Posts
    4,387
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    agak2 boleh ke nk telan ni yee??
    ~My noob RIG~ : Intel® Core™ i5-2500K 3.30GHz || ASUS Maximus IV Gene-Z/Gen3 || CM Xtreme 500W || Corsair Vengeance 8GB 1600Mhz || Sapphire HD6850 1GB || Samsung F3 1TB + Samsung F3 1.5TB || CM Hyper 212+ || Samsung B2330H || AL VS4121 || Logitech MX3200 || CM Enforcer

  6. #5
    Status
    Offline
    luq_haqem's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    May 2010
    Posts
    16,327
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)

    Default

    law mkn semut jd bengap 40 hari...law mkn anai2???? cam ner lak??
    Ok Ok Ok saya tahu saya lelaki yang kacak, Terima Kasih sebab bukak signature nih

  7. #6
    Status
    Offline
    Hafiz88_yen's Avatar
    Gempak Hardcore
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,076
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Quote @Joe View Post
    bleh makan tak ratu anai2 ni..halal dop..kalu halal nak test la
    halal...coz yg xhalal x bA** jewp...hahahahaha~~

  8. #7
    Status
    Offline
    smartiszal's Avatar
    Gempak Hardcore
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Terengganu
    Posts
    1,356
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)

    Default

    kalau betul apa salah mencuba kawan2...



    Smartiszal


  9. #8
    Status
    Offline
    Rexterz's Avatar
    Gempak Senior
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Moon Valley
    Posts
    202
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Bukan ke anai2 ni kotor?Dalam Quran Allah dah cadangkan da ubat natural yg paling bagus lagi enak adalah ''Madu" sedap tu g tgk khasiat dier kat google lgi murah and bagus.Ceh berceramah plak aq ekkekeke
    Just call me Rex

  10. #9
    Status
    Offline
    soh_chai's Avatar
    Gempak Senior
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Bangi
    Age
    23
    Posts
    137
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    aq lg sngop bli mnde yg sme khasiatnyer dr makan natang uh...huhuhu..

  11. #10
    Status
    Offline
    nea neo's Avatar
    Gempak Newbie
    Join Date
    May 2011
    Location
    Kuala Lumpur,Malaysia.
    Age
    21
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    eee...geli...

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •