DAFTAR
Close
Login to Your Account
Page 1 of 3 123 Last
Results 1 to 10 of 26
  1. Gempak Lover snoop's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    /home/kelate
    Posts
    361
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #1

    Ratu anai-anai iaitu sejenis serangga mempunyai khasiat tersendiri kepada kesihatan tubuh badan manusia.

    Ia membantu memulihkan beberapa jenis penyakit, termasuk penyakit buah pinggang, lenguh badan, cepat letih, menerangkan penglihatan dan kencing manis bagi peringkat awal.

    Ia juga membantu menguatkan tenaga batin dan mengeratkan lagi hubungan antara suami isteri semasa di ranjang. Kata seorang pengamal dan penjual ratu anai-anai lagi, ratu anai-anai ini boleh dijual mencecah kepada RM1500-RM2500 seekor.

    Ratu anai-anai popular di pasaran negara Asia seperti Jepun, Cina dan Singapura.

    Ratu anai-anai ini hanya dimakan dengan menelan terus selepas kepalanya dibuang untuk mendapatkan khasiatnya. Ia juga dikatakan hanya bertahan 3 hari selepas ratu anai-anai tersebut dikeluarkan dari sarangnya.

    Wah, mahal kan? Boleh buat bisnes ni... Tapi korang rasa boleh ke nak telan? Kalau aku rasa cam geli2 la nak telan...



  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. King Of Gempak
    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    "What U Give U Get Back"
    Posts
    19,536
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    #2
    bleh makan tak ratu anai2 ni..halal dop..kalu halal nak test la

    http://3.bp.blogspot.com/-Issgg51LEpc/UPDeXfqpiRI/AAAAAAAABr0/gitAf6kEkIk/s320/thanks.gif

  4. Gempak Lover $yoknyadownload's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    336
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #3
    kalau terbukti dari segi saintifik..nak sumbat dalam pisang..lepas tu telan jugak la
    Web Syoknya Banned Lagi,Yang Baru Klik===> SINI Facebook pun Banned SIOT,Yg Baru ADD +==> SINI

  5. King Of Gempak Lock's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    celoh tiok mok
    Age
    25
    Posts
    4,387
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #4
    agak2 boleh ke nk telan ni yee??
    ~My noob RIG~ : Intel® Core™ i5-2500K 3.30GHz || ASUS Maximus IV Gene-Z/Gen3 || CM Xtreme 500W || Corsair Vengeance 8GB 1600Mhz || Sapphire HD6850 1GB || Samsung F3 1TB + Samsung F3 1.5TB || CM Hyper 212+ || Samsung B2330H || AL VS4121 || Logitech MX3200 || CM Enforcer

  6. King Of Gempak luq_haqem's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2010
    Posts
    16,794
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    #5
    law mkn semut jd bengap 40 hari...law mkn anai2???? cam ner lak??
    Ok Ok Ok saya tahu saya lelaki yang kacak, Terima Kasih sebab bukak signature nih

  7. Gempak Hardcore
    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,076
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #6
    Quote @Joe View Post
    bleh makan tak ratu anai2 ni..halal dop..kalu halal nak test la
    halal...coz yg xhalal x bA** jewp...hahahahaha~~

  8. Gempak Hardcore smartiszal's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Terengganu
    Posts
    1,356
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    #7
    kalau betul apa salah mencuba kawan2...



    Smartiszal


  9. Gempak Senior Rexterz's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Moon Valley
    Posts
    202
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #8
    Bukan ke anai2 ni kotor?Dalam Quran Allah dah cadangkan da ubat natural yg paling bagus lagi enak adalah ''Madu" sedap tu g tgk khasiat dier kat google lgi murah and bagus.Ceh berceramah plak aq ekkekeke
    Just call me Rex

  10. Gempak Senior
    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Bangi
    Age
    23
    Posts
    137
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #9
    aq lg sngop bli mnde yg sme khasiatnyer dr makan natang uh...huhuhu..

  11. Gempak Newbie nea neo's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2011
    Location
    Kuala Lumpur,Malaysia.
    Age
    21
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #10
    eee...geli...

Page 1 of 3 123 Last

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List

Tags for this Thread