DAFTAR
Close
Login to Your Account
Page 1 of 2 12 Last
Results 1 to 10 of 13
  1. Gempak Newbie kamaldkm's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    46
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #1
    laptop saya kadang-kadang akan hang jadi gelap selalunya bila saya sedang tengok nak kata sebab overgeat kadang-kadang saya guna berjam main game tak ada masalah tapi benda ni selalu terjadi bila saya main movie dan benda ni mula terjadi selepas saya format laptop saya selepas terkena virus dan laptop saya jenis dell inspiron 14.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. King Of Gempak EmO's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    (_)/ Rahsia
    Age
    14
    Posts
    14,599
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    #2
    lepas format tu elok tak main game?
    dah update directx?
    guna player ape nak play movie tu..
    OS?

    >Anime Yang Sedang Ditonton<
    WARNING
    Aku Bukan Otai/Pro/Master, Yang Hebat Sangat Tu Kentut Busuk Jugak
    Aku Tak Kacau Korang, Tak Payah Kacau Aku
    Takde Sape Sakit Hati, Semua Happy


  4. King Of Gempak luq_haqem's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2010
    Posts
    16,804
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    #3
    Quote @Jambu View Post
    lepas format tu elok tak main game?
    dah update directx?
    guna player ape nak play movie tu..
    OS?

    aku ase cam ader kaitn ngn aper y kockp tuh...directx...install ler bro..
    Ok Ok Ok saya tahu saya lelaki yang kacak, Terima Kasih sebab bukak signature nih

  5. Gempak Hardcore
    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1,507
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #4
    try tgk kat battery resolution . . . tgk kat screen brightness . . .

  6. Gempak Hardcore The Ting Ting's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,589
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #5
    pening lak aku nga bahasa ko..rofl..
    main game ok ek..directx ok la tu..
    tgk muvie,xkan sampai nak overheat kot,len la tgk muvie biru..lol
    codec ok cz ko boleh tgk movie kn..
    so aku rase,mungkin screen saver je tu kot..try ko xpayah wat screen saver..
    tak pun sleeping time.laptop biasa la bnda2 macam ni cz nak save bateri..xleh idle sikit,tros padam..so,try setting kat situ,then respon here :)

  7. Gempak Senior ApaiSkema's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Kedah,Malaysia
    Age
    23
    Posts
    114
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #6
    tgk movie guna ape?

  8. King Of Gempak ahoyhoi's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    nevada
    Posts
    6,581
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #7
    klu warranty ade, elok service...klu x jual jew
    laptop skrg spec x elok
    cpt rosak

  9. Gempak Newbie kamaldkm's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    46
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #8
    Quote @The Ting Ting View Post
    pening lak aku nga bahasa ko..rofl..
    main game ok ek..directx ok la tu..
    tgk muvie,xkan sampai nak overheat kot,len la tgk muvie biru..lol
    codec ok cz ko boleh tgk movie kn..
    so aku rase,mungkin screen saver je tu kot..try ko xpayah wat screen saver..
    tak pun sleeping time.laptop biasa la bnda2 macam ni cz nak save bateri..xleh idle sikit,tros padam..so,try setting kat situ,then respon here :)
    saya dah matikan semua screen dan time sleep tu saya dah offkan tapi masih ada masalah ni lagi
    Last edited by kamaldkm; 20-06-2011 at 01:16 PM.

  10. Gempak Hardcore The Ting Ting's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,589
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #9
    Quote @kamaldkm View Post
    saya dah matikan semua screen dan time sleep tu saya dah offkan tapi masih ada masalah ni lagi
    mungkin player yg prob tu.try pakai player lain lak..

  11. King Of Gempak EmO's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    (_)/ Rahsia
    Age
    14
    Posts
    14,599
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    #10
    tuan rumah tak cakap pon guna player ape lagi
    directx bulan berapa..sure ke latest

    >Anime Yang Sedang Ditonton<
    WARNING
    Aku Bukan Otai/Pro/Master, Yang Hebat Sangat Tu Kentut Busuk Jugak
    Aku Tak Kacau Korang, Tak Payah Kacau Aku
    Takde Sape Sakit Hati, Semua Happy


Page 1 of 2 12 Last

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List