Close
Login to Your Account


Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Status
    Offline
    kyuu26's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    kota bharu
    Posts
    555
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default laman-web-untuk-tengok-bola-online



    Asal nak tengok bola je kena langgan astro, tak langgan tak boleh tengok bola. Kalau ada internet, macam-macam boleh buat. Nak tengok bola online pun boleh. Sebenarnya dah lama nak publish entri pasal tengok bola online ni, semenjak Manchester United tersingkir liga juara-juara eropah je terus rasa malas nak publish.

    Macam dah tak de mood je nak tengok liga juara eropah lepas ni, Barcelona pun kalah. Hampeh. Memang tak expect langsung yang Inter Milan dengan Bayern Munich boleh masuk akhir. Betul lah orang kata, bola bulat. Macam-macam boleh jadi. Tak de luck, referee kayu, gol offside, rasuah itu semua asam garam bola sepak. Penuh dengan kontroversi.

    Dah adat pertandingan, ada yang kalah dan ada yang menang. Seri tu dah lain cerita lah. hehe. Memang susah kalau nak terima hakikat bila favourite team kita kalah, atau tak layak nak masuk liga juara eropah musim depan (team mana lah ni? haha) . Mesti ada je alasan kita nak bagi. Biasalah, dah nama pun kipas susah mati, nak buat macam mana. Mestilah nak backup team favourite kita.



    Lupa pulak, nah try layan website best untuk tengok bola online lepas ni.

    Caranya :

    1. Buka laman web totalfootballmadness. Kat sini.
    2. Cari match yang tengah lawan.
    3. Klik kat server yang paling bagus atau kurang tersekat-sekat. Kalau tersekat cari server lain.
    4. Tunggu server di sambung (connect) dan selamat menonton!



    Apa yang best?

    Tak payah install software, guna flash je. Kalau korang boleh layan video youtube, facebook dan lain-lain, maknanya korang dah boleh layan dah streaming ni. Kalau tak boleh install dulu flash player untuk internet browser. Dapatkan di sini (complete standalone installer) atau di sini (website rasmi adobe flash player).

    Setiap kali ada live, diorang akan terus sediakan server untuk korang layan bola secara online. Tinggal nak pilih match dan server je nanti. Pastikan match yang korang nak tengok tu tengah live. Kalau belum atau dah lepas, memang lah tak de. :)

    Nota : Pastikan internet korang paling maksimum, tutup segala tab firefox dan biarkan tab website tu je yang bukak. Nak tengok highlight dan gosip-gosip bola sepak pun boleh tengok kat situ. Biasanya, keesokkan harinya dah ada dah highlight gol. Selamat mencuba! ;)

    aizuddin : Astro aku tak de channel sport, jadi aku tengok online pun jadi lah. Time Chelsea lawan Liverpool kelmarin pun aku tengok online. Kalau time pagi, (liga juara-juara eropah) lagi ok kot.


    p/s:aku xtau pape..aku cume share jew

    kredit to: aizuddin.com -Blog by Aizuddin


    Last edited by kyuu26; 01-12-2010 at 09:27 AM.
    no fear no more

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Status
    Offline
    ihsan123's Avatar
    Gempak Junior
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    51
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    aku tiap2 minggu tengok bola guna tenet,memang free...
    g jer kt laman web cm

    atdhe.net

    0r

    LiveScoreHunter - Live Results, Live Scores, Live Streaming Video, P2P Links, Scoreboards, Live Tickers, LiveScore - Live Streaming Video Football

    or

    Watch Live Sports Online | Watch-Free.TV :: Stream Movies, TV, Live Sports for Free!

    kalo tenet slow cm ak (0.50 kb/s download speed),carik link yg resolution rendah (550x450) ,server byk,bahasa pon mcm2,tp yg terbaik amek veemi la....

  4. #3
    Status
    Offline
    warend92's Avatar
    Gempak Lover
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    362
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    tak bpa nk phm yg total football madness tuuuuu,,mana nk klik2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •