DAFTAR
Close
Login to Your Account
Results 1 to 6 of 6
  1. Gempak Newbie
    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    cheras, bandar sri permaisuri
    Posts
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #1
    SF BEAUTY IS A SECRET.

    SF BEAUTY


    pernah ataupon tidak anda mencuba product kecantikkan tapi tidak menjadi??

    dari yang murah sampai yang mahal??
    anda berhabiskan sehingga berratus2 ringit tapi tidak menjadi??

    sama siituasi macam ija dulu, boleh dikatakan hampir semua produk muka ija cuba tidak berjaya, ader yang jerawat semakin naik, muka kusam, xnmpak kesan sangat walau dah guna dalam sebulan...

    tapi i have my own secret.....

    biar ija kenalkan produk nie dahulu, than i will show the testimoni..

    SF BEAUTY



    ia adalah penemuan daripada sumber semulajadi utk rawatan kulit yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi. SF beauty bertindak meningkatkan metabolisma kulit dgn penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus, menambahkan ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa.

    Sf beauty merupakan produk daripada Kelantan yang dijual secara perseorangan.
    SF beauty terdapat 2 packaging yang berlainan iaitu bekas kaca dan juga plastik. Bekas kaca adalah untuk dipasarkan dikalangan orang-orang kenamaan dan tertentu sahaja. Ini adalah kerana pengguna sf beauty adalah terdiri drp beberapa golongan termasuklah golongan kenamaan. Namun pengguna tidak perlu risau kerana ia adalah produk yang sama. Terpulang kpd anda mahu yang bekas kaca atau plastik.

    SEBAB KENAPA PERLU MEMILIH SF BEAUTY!!


    1.
    Kelulusan KKM!!






    SF beauty Soap : NOT 110600593K
    SF Day Cream : NOT 110600594K
    SF Ninght Cream: NOT 110600595K



    2.
    *SF beauty mengandungi vitamin E untuk merawat

    -merawat muka dengan menghilangkan jerawat,jeragat,bekas jerawat, mengecilkan pori-pori serta mencerahkan kulit muka anda.



    *Selain kunyit, kandungan yang ada dalam produk krim siang Sf Beauty ialah temulawak. Sejenis tumbuhan herba yang turut kaya antioksidan yang melambatkan proses penuaan, turut berkesan mengubati jerawat dan merawat bintik2 hitam pada kulit.



    3. BOLEH DILIHAT HASILNYA DALAM 1-3MINGGU PENGUNAAN
    *means korang kne displin la, jangan arinie guna, besok tidak guna...still akan nmpk hasil tapi lambat sedikit



    CARA MENGUNNAKAN!!

    1. cuci muka 1x pada waktu mandi pagi dan 1x pada mandi malam
    2. gunakan krim siang pada siang hari(sbg pelindung uv)
    3.gunakan krim malam pada waktu malam(seeloknya lepas sembahyang isyak) sebab muka dah tidak kena air...



    2 jenis set

    1.SF BEAUTY 2 JENIS

    1.SET BESAR UNTUK KULIT NORMAL
    MEANS KULIT KORANG MEMANG XPANTANG MAKAN APER X NAEK JERAWAT,XDER JERAGAT, CLEAN JERX DARI DULU...CUME TIME PERIOD LA KADANG2 ADER NAEK SKET... SO KORANG SESUAI JENIS NIE

    Set besar mengandungi




    : cream malam (15 g) cream siang (15 g) dan beauty soap
    Harga: RM120
    Harga Kami : RM110(INCLUDE POST)











    2. SET BESAR UNTUK KULIT SENSETIF

    MEANS KULIT KORANG SENANG NAEK JERAWAT, SO KORANG KADANG PANTANG MAKAN KACANG LAAA, MAKAN BENDER BERMINYAK LAA... SENANG SANGAT NAEK JERAWAT, ALERGIC 2 LA NIE LAAA...
    SOOOO SESUAI JENIS NIE

    Set besar mengandungi :
    cream malam (15g) cream siang (15g) dan beauty soap(VITAMIN C)
    Harga: RM120
    Harga Kami : RM110
    (termasuk harga post laju)











    Cara pembayaran :


    1. Bank in duit dengan harga yang tepat to MAYBANK (NOR RAMIZAH BTE ABD RAZAK)
    Num acccount: sila layari sfbeauty00.blogspot.com


    2. Setelah pembayaran dibuat sila emailkan details seperti:


    nama:

    alamat(ejaan yang tepat):

    tarikh pembayaran dibuat:

    berapa pembayaran dibuat:

    waktu pembayaran dibuat:

    jenis set(set kulit sensetif atau set kulit normal):

    nombor telefon:



    hantar ke:






    A) (ang3lina89@yahoo.com) atau
    B) sms detail (017-2527534) DENGAN alamat yang betol dan tepat ejaannya.

    3. Barang akan dipos dalam masa 3 hari selepas membuat bayaran.




    4. Saya akan paparkan tracking number pos laju di dalam page facebook ini beserta nama pembeli.
    *before bank-in, please sms me to confirm stock*




    SEMUA TRACKING NUMBER AKAN DI PAPARKAN PADA https://www.facebook.com/kecantikkan




    ADALAH DIINGATKAN, SEGALA PEMBAYARAN DIBUAT HENDAKLAH SECUKUPNYA,


    SEBARANG KEKURANGAN WANG DIBUAT TIDAK AKAN DILAYAN..!!!




    SELAMAT MENCUBA, TIDAK SALAH KITA BERKONGSI RAHSIA YANG MEMBERI MANFAAT DAN KEBAIKAN PADA ORANG LAIN, DONT JUDGE BOOK BY ITS COVER, TRY 1ST, THEN YOU CAN JUDGE :P

    PERHATIAN :
    Setiap barangan yang hendak dihantar pastikan alamat adalah betul, mudah untuk posmen menyerah barang dan terdapat orang yang boleh menerima barangan sekiranya anda tiada di rumah. Kami tidak bertanggungjawab sekiranya barangan yang
    dihantar TERBUKTI barangan tersebut telah diserahkan di alamat anda. Dengan pembelian barangan darihttp://sfbeauty00.blogspot.com , anda telah bersetuju menerima syarat yang telah ditetapkan. Selamat bershopping!

    Untuk kulit yang SENSETIF dan BERPENYAKIT tidak digalakkan mencubaTerutamanya kulit yang alah pada bahan-bahan kosmetik. Sila sms terlebih dahulu sebelum mencuba.Saya akan terangkan kesan penggunaan.







    Last edited by sfbeauty00; 16-10-2012 at 11:18 PM.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. Farisya
    Guest
    #2
    BOleh caya ke ni? dan ada bukti ke sal krim ni hm..

  4. Gempak Newbie
    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    cheras, bandar sri permaisuri
    Posts
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #3
    Testimoni para pengguna Sf beauty











    lebih ramai lagi penguna SF beauty mengakui hasilnya, jika dilihat selepas sebulan pengunaan muka menjadi lebih ebu dan tone muka sekata malah putih berseri.................

    sfbeauty00.blogspot HANYA MENJUAL 100% PRODUCT KECANTIKKAN ORIGINAL!!!! BLOG KAMI MERUPAKAN AGENT SF BEAUTY DARI KUALA LUMPUR.....

  5. Gempak Newbie
    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    cheras, bandar sri permaisuri
    Posts
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #4
    ada sayunk, saya baru post kan testimoni, kalau x percaya you can google so open my official website di sfbeauty00.blogspot.com

  6. Gempak Newbie
    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    cheras, bandar sri permaisuri
    Posts
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #5
    amai yang bertanya Berapa lama untuk melihat hasilnya?


    Selain masalah kulit individu, faktor-faktor lain juga turut menyumbang kepada cepat atau lambatnya produk ini berkesan kepada kulit anda seperti persekitaran (tempat kerja, tekanan), usia (remaja lebih cepat kerana metabolisme tinggi, sel-sel kulit aktif menyerap khasiat produk) dan pemakanan (pengambilan kolagen misalnya membantu kulit lebih sihat dari dalam). Kebiasaannya kesan awal sudah dapat dilihat dalam tempoh 2-3 minggu pertama. Jerawat berkurangan, kulit lebih segar, pori2 mengecil, cerah dan terasa lembab semulajadi.Selepas penggunaan selama 4-6 minggu, parut jerawat kian pudar, jeragat mula hilang, garis2 halus berkurangan, kulit lebih anjal dan mulus.
    Wajah bebas dari sebarang cela dan masalah selepas penggunaan 2-3 bulan.







    2. Krim SF beauty adalah pekat dan agak melekit.
    Di awal penggunaan, sapu krim pada muka yang tidak terlalu kering atau tidak terlalu basah iaitu sedikit lembap agar krim mudah disapu. Ia biasanya di alami oleh mereka yang berkulit kusam, kering atau berjerawat. Bagi mereka yang sudah memiliki kulit wajah licin bersih, sapuan krim sangat mudah. Cukup dengan sapuan krim nipis sahaja sudah memadai.Produk Sf Beauty tidak mengandungi hidroquinon yang menipiskan kulit muka, merah/memeritkan kulit muka namun tidak disarankan pada mereka yang memiliki kulit sangat sensitif dan alah pada bahan kosmetik. Ia membersih dan merawat secara lembut dan semulajadi. Kebanyakan pengguna yang memiliki kulit kusam dan kurang penjagaan wajah sebelum ini akan mendapati kulit mereka mengalami sedikit penggelupasan halus pada minggu 1-2. Ini disebabkan lapisan sel2 kulit mati di permukaan kulit tertanggal, proses penggantian sel2 baru berlaku bagi menghasilkan kulit yang lebih bersih, cerah dan licin sekata.Jika di awal penggunaan muka terasa pedih, hentikan penggunaan krim malam tetapi teruskan dengan krim siang dan sabun. Selepas 2-3 hari baru gunakan semula krim malam.Antara kesan awal yang lain ialah rasa gatal di tempat yang bermasalah dan pengeluaran minyak berlebihan untuk beberapa hari sahaja. Kemudian keadaan kulit kembali normal, lembab semulajadi, halus dan anjal beransur-ansur.


    3.Tabiat mencuci wajah secara berlebihan menggunakan sabun pembersih (tidak kira la apa jenama skincare sekalipun) hanya akan membuatkan wajah anda lebih sensitif dan bermasalah. Mencuci dengan kerap tidak akan menghapuskan lia
    ng pori terbuka, bintik2 hitam atau putih. Sebaliknya menyebabkan kehilangan lembapan/perlindungan semulajadi kulit malah membuatkan sebum minyak bekerja lebih keras untuk menggantikan lembapan tersebut. Hasilnya wajah akan tambah berminyak, berjerawat dan alah pada matahari.. Jadi cukup dengan membersihkan wajah dengan sabun 2 atau 3 kali sehari sahaja.. waktu2 lain tu cuci dengan air bersih biasa sudah memadai.

    Usah lupa rutin setiap kali selepas bersabun, iaitu menyapu krim pelembab, siang atau malam agar kulit tidak rengsa atau kering. Ini memastikan kulit terlindung dari kotoran dan terpelihara kelembutan dan tekstur halus nya..:)
    Untuk kekal cantik, tidak perlu berlebih2..hanya ikut aturan dan konsisten..

  7. Gempak Newbie
    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    cheras, bandar sri permaisuri
    Posts
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #6
    ANY INFOMATION

    TAKE A LOOK OUR PAGE

    FB:http://www.facebook.com/kecantikkan
    BLOG: http://sfbeauty00.blogspot.com/


    WE HAVE PROMOTION NOW!!!

    1.phone:017-2528534(ramizah) OR
    2. Email:ang3lina89@yahoo.com OR
    3.blog: sfbeauty00.blospot.com OR
    4. facebook: Sf Beauty (agent Kuala Lumpur) or pm dekat this fb

    thank you
    Nor ramizah
    (AGENT SF BEAUTY KUALA LUMPUR)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List

Tags for this Thread