DAFTAR
Close
Login to Your Account
Results 1 to 1 of 1
  1. Banned
    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #1
    Cat Women perangsang sex paling popular di malaysia dan singapore





    Adakah isteri anda dingin seks? Bagaimana meransang nafsu isteri anda?
    Disini dikongsikan salah satu dari caranya.

    Cat Women..mengatasi germany sex drop mahu pun spanish fly.
    Cecair tanpa rasa dan pewarna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik, nes, kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.
    Mengandungi ekstrak bungaan, ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology yang berkualiti tinggi, tidak mengandungi toksid malahan tiada kesan sampingan.
    Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju, badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)



    Adakah isteri anda dingin seks?Atau adakah anda seorang isteri yang dingin pada suami? Bagaimana meransang nafsu isteri anda yang dingin itu atau bagaimanakah nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri?Disini dikongsikan salah satu dari caranya.

    Cat Women ...sejenis cecair perangsang nafsu untuk mengatasi masalah dingin seks.Masalah isteri macam batang pisang je.biar melawan...atau langsung tak ingin berasmara.usik sikit..tepis.mana boleh tahan.
    Tanpa rasa dan pewarna,produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik,nes,kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.

    Kandungan:
    Mengandungi ekstrak bungaan,ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.(OPS) lily dan rose.Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology yang berkualiti tinggi,tidak mengandungi toksid,dadah,alkohol malahan tiada kesan sampingan.

    Kesan:
    Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju,badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian,menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)
    Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu...terus goda agar terus teransang.

    Amaran:
    1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
    2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
    3- Hanya untuk pasangan yang sah.
    4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

    Aturan pakai:
    Kandungan: 10ml
    Tuangkan separuh botol pada minuman.(sebotol guna 2 kali sahaja)

    Testimoni terbaik: ( Kisah benar perbualan melalui telefon )
    Adi adalah suami berusia 55 tahun dan mempunyai isteri berusia 47 tahun yang amat dingin berkaitan seks.Dalam sebulan nak dapat sekali pun payah,kadangkala sampai 2 bulan tak dapat.Tak tau nak buat macamana lagi katanya.
    Pendekkan cerita..malam tu semasa makan malam Adi pun menuangkan separuh botol Cat Women dalam gelas isterinya semasa isterinya mengambil nasi tambah didapur.Selesai makan Adi pun keluar macam biasa ke kedai kopi berdekatan.Tak sampai 40 minit si isteri menelefon Adi agar pulang segera..ada hal katanya.Sampai di rumah isteri Adi terus mengajak Adi masuk tidur.... pada hal baru kul 9 lebih je.Terkejut Adi dengan perubahan sikap isterinya.Memang berbaloi....lepas hajat........Cat Women memang miaaauuuu....katanya

    Harga Rm 120 termasuk post.







    Apa Itu Inverma Spanish Fly

    Original Inverma Spanish Fly adalah merupakan sejenis bahan kimia tanpa bau yang dihasilkan dari sejenis kumbang yang dikenali sebagai Spanish beetles Semasa ingin mengawan kumbang jantan mengeluarkan sejenis bahan yang menarik pasangannya untuk mengawan. Bahan tersebut kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang agak tinggi. Ia membuat nafsu ranjang membuak, juga mempertingkatkan selera seks terhadap pasangan. Dengan maxima 15 titik dia akan merasa ransangan seks dan ingin melakukan hubungan kelamin dan akan melakukan apa sahaja mengikut kemahuan.

    Spanish Fly boleh melarut dengan segera dicampurkan di dalam minuman. Minima 10 ke 13 titik Spanish Fly boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman.spanish-fly (Baca arahan sebelum menggunakan) Spanish Fly dijamin selamat kerana ia terhasil dari sumber semulajadi dan bukannya bahan tiruan. Untuk mengelakkan penyalahgunaan mesti mendapat kebenaran terlebih dahulu daripada pasangan anda. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara.

    SPANISH FLY RM 70





    Klik Di Sini Untuk Zoom Gambar
    Klik Di Sini Untuk Zoom Gambar
    Klik Di Sini Untuk Zoom Gambar




    Apa itu german Sex drop

    Original German sex drop sejenis bahan yang menarik pasangannya untuk mengawan. Bahan tersebut kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang agak tinggi. Ia membuat nafsu ranjang membuak, juga mempertingkatkan selera seks terhadap pasangan. Dengan maxima 15 titik dia akan merasa ransangan seks dan ingin melakukan hubungan kelamin dan akan melakukan apa sahaja mengikut kemahuan.

    German sex drop boleh melarut dengan segera dicampurkan di dalam minuman. Minima 10 ke 15 titik German sex drop boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman kecuali Air alcohol dan bergas (Baca arahan sebelum menggunakan) German sex drop dijamin selamat dan bukannya bahan tiruan. Untuk mengelakkan penyalahgunaan mesti mendapat kebenaran terlebih dahulu daripada pasangan anda. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara.

    Kandungannya
    Air,Fructose, Melatonin dan Canitis
    Cara guna: boleh dicampur apa jua minuman kecuali air bergas dan alcohol, Tiada pewarna dan perasa.

    Harga Rm 90 termasuk post
    Berminat utk detail sila ke website: http://germanysexdrops.blog.com/
    Atau hubungi 019 5460533 utk tempahan.


    berminat
    bankin 1. Bankin Akaun :
    Nama : Abdul Halim
    Nama Bank : Maybank Berhad

    Acc No :1570 9092 9702

    Nama Bank : CIMB Bank
    Acc No : 0702 0002 2932 09
    lepas bankin sms butit bankin time, dan alamat penuh nanti saya pos. guna pos laju
    harga ini termasuk sabah sarawak .

    GERMAN SEX DROP RM 90
    CAT WOMEN RM 120
    SPANISH FLY RM 70
    SEMUA TERMASUK POS

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List