DAFTAR
Close
Login to Your Account
Results 1 to 7 of 7
  1. Gempak Newbie hebatpower's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #1
    Proven Ace | Tingkatkan Prestasi Seksual | Besarkan Zakar | Tahan Lama

    Bukan rahsia lagi setiap lelaki berkeinginan untuk memiliki zakar yang lebih kuat, tahan lama semasa bertarung, bersaiz ideal... pendek kata MEMUASKAN!

    Tetapi adakah anda betul-betul tahu apa yang anda perlukan? Atau anda sanggup membazirkan wang tanpa sebarang hasil dan mempertaruhkan kelelakian anda untuk memperolehi kesan jangka pendek tanpa memikirkan akibatnya. Bagaimana pula dengan kesan sampingan yang mungkin dihadapi?



    Produk berbahaya yang dijual berleluasa tanpa sebarang kajian saintifik dan kelulusan Kementerian Kesihatan membanjiri pasaran. Anda mahu ambil risiko??? Mempertaruhkan senjata kelelakian anda untuk sesuatu yang belum pasti dan mungkin berbahaya. Bagaimana pula dengan kesihatan anda?

    Banyak produk di pasaran mengandungi steroid dan sildenafil. Produk jenis minyak urut tradisional pula banyak yang mengandungi ekstrak pencair darah yang jika digunakan secara berterusan, zakar lama-kelamaan jadi lembik dan boleh menyebabkan pendarahan berpanjangan

    Jangan terlalu mudah percaya dengan minyak atau krim sembarangan, lebih-lebih lagi krim dan minyak yang tidak pernah diujii keselamatannya, senjata kelelakian anda jadi pertaruhan!

    Faktanya, produk keleklakian yang baik bukan hanya gah pada nama tetapi sebaliknya produk yang:

    ? MUDAH DIGUNAKAN (guna sekali sehari sahaja)
    ? MAMPU DIBELI SESIAPA SAHAJA (tidak mahal)
    ? TERJAMIN KESELAMATANNYA (diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia)
    ? BENAR-BENAR BERKESAN!


    ANDA PASTI TERTANYA-TANYA, ADA KE PRODUK YANG
    MEMPUNYAI SEMUA CIRI-CIRI DI ATAS???
    JAWAPANNYA:
    YA, KINI SUDAH ADA!


    Bertitik tolak daripada permintaan para pengguna yang inginkan produk ini di pasaran, kami memperkenalkan produk PROVEN ACE.

    PRODUK HEBAT YANG BAKAL MENGGEGARKAN!
    BARU SAHAJA DILANCARKAN PADA OGOS 2012

    Pada peringkat awal sebelum PROVEN ACE dipasarkan, kami telah mengagihkan produk tester PROVEN ACE kepada para pengguna lelaki.

    Respons yang diperolehi adalah 100% pengguna melaporkan kesan positif, ada di antaranya memperoleh kesan positif seawal 3 hari sahaja!

    Anda rasa mustahil???
    BELUM CUBA BELUM TAHU!

    Kelebihan Proven Ace

    • Merupakan produk PERTAMA yang membuang kolesterol daripada zakar sekaligus mengelakkan masalah mati pucuk, memastikan darah mengalir sempurna ke zakar
    • Meningkatkan keinginan seks dan stamina
    • Zakar mengeras dengan lebih keras dan padat, kerana peningkatan aliran darah
    • Ereksi apabila anda menginginkannya
    • Orgasm yang lebih puas dan penuh nikmat
    • Membesarkan saiz batang zakar dan saiz kepala zakar, memanjangkan batang zakar
    • Menghentikan masalah ejakulasi pramatang, ketahanan lebih lama
    • Rupa zakar anda yang lebih besar, gagah dan berurat-urat timbul, pasti membangkitkan berahi pasangan anda
    • Meningkatkan keyakinan untuk bersama
    • Zakar tetap keras selepas pancutan, mampu mengulangi beberapa kali, lebih kepuasan kepada isteri
    • Suci, diperbuat daripada herba, tiada sebarang unsur haiwan
    • Tiada kesan sampingan kepada suami dan isteri, dengan kelulusan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia

    Proven Ace Diperbuat daripada 100% Herba Terpilih dan Gred Terbaik

    Proven Ace dihasilkan selepas bertahun-tahun penyelidikan. 100% diperbuat daripada herba terpilih semulajadi yang terbukti berkesan. Hanya gred yang terbaik digunakan.

    Suci, tanpa sebarang unsur haiwan.

    Proven Ace dihasilkan oleh makmal dan kilang bertaraf GMP yang mementingkan aspek keberkesanan, kualiti serta kebersihan setiap produk.

    Nymphaea Caerulea (Bunga Lotus Biru Mesir)


    Bunga Lotus Biru Sungai Nil dianggap suci oleh Mesir purba dan banyak didapati dalam hasil seni Mesir purba. Lotus Biru cukup terkenal dengan fungsinya untuk meningkatkan fungsi seksual. Juga dikenali sebagai "Viagra Firaun", Lotus Biru telah digunakan sejak zaman Mesir Purba oleh para Firaun Mesir untuk meningkatkan nafsu seksual mereka.
    Pengamal perubatan Mesir juga menggunakan bunga ini untuk merangsang aliran darah serta untuk pembesaran zakar. Lotus Biru dianggap sebagai tumbuhan yang cukup berpotensi dan menjadi simbol bagi kunci kesihatan yang baik, seks, pembaharuan dan simbol bagi kelahiran. Ia adalah bahan aprodisiak untuk kedua-dua lelaki dan wanita serta ubat dan tonik umum yang cukup mujarab.
    Blue Lotus yang digunakan dalam Proven Ace adalah merupakan Blue Lotus daripada gred yang tertinggi dan terbaik bagi menjamin hasil yang terbaik buat para pengguna.


    Eurycoma Longifolia Jack (Tongkat Ali)


    Terkenal di seantero Asia kerana keupayaannya untuk meningkatkan paras testosteron sehingga 440%. Ia adalah penjana testosterone semulajadi yang terbukti berkesan. Fungsinya memperbaiki keseimbangan hormon secara semulajadi dan merangsang badan untuk menghasilkan lebih banyak testosterone,seterusnya meningkatkan libido dan prestasi seksual dan kadar kesuburan.
    Tongka t Ali adalah herba yang digunakan secara tradisional untuk meningkatkan tahap tenaga, ketahanan dan stamina, dan untuk mengurangkan keletihan mental. Kekurangan paras testosteron yang menurun akan menjejaskan nafsu seksual dan paras tenaga.
    Paras testosteron yang rendah sebenarnya adalah mudah untuk diatasi. Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia, atau Longjack) telah terbukti secara klinikal untuk meningkatkan tahap testosteron pada lelaki sehingga 440% dalam masa dua minggu. Selama beberapa dekad, penduduk Asia Tenggara telah digunakan Eurycoma Longifolia untuk afrodisiak kesan-kesan dan nilai perubatannya yang tinggi. Di Vietnam Tongkat Ali dipanggil Cay Ba Binh - "tumbuhan penawar 101 penyakit".

    Butea Superba


    Tumbuhan ini hanya boleh didapati di kawasan utara & timur Thailand. Khasiatnya terkandung di bahagian akar dan batang tumbuhan ini.
    Butea Superba merangsang aliran darah dan membantu meningkatkan dan mengekalkan tekanan aliran darah ke dalam pembuluh darah zakar sewaktu zakar terangsang. Jika diambil terus-menerus dalam satu tempoh yang disyorkan, peningkatan aliran darah ke pembuluh darah zakar akan menyebabkan ianya mengembang dan seterusnya menjadikan saiz zakar,daya tahan dan stamina bertambah.
    Kajian klinikal ke atas Butea Superba membuktikan fungsinya dalam memudahkan ereksi, memanjangkan tempoh ereksi, meningkatkan pancutan, meningkatkan kekerapan ereksi, peningkatan ereksi selepas ejakulasi, meningkatkan kepuasan dan keyakinan dalam persetubuhan
    Ekstrak mentah herba ini menunjukkan kesan vasodilasi. Bahan kimia juga menggalakkan badan bertenaga tanpa mana-mana saraf atau otot atau jantung dirangsangankan. Ini adalah sebab mengapa herba ini boleh dikaji dan dijadikan rawatan untuk masalah mati pucuk, tanpa sebarang kesan sampingan dan selamat.

    Cara Menggunakan

    Cukup mudah, cuma perlu guna sekali sehari sahaja. Disyorkan menggunakannya sekali sehari sahaja, bagi memberi ruang kepada sel zakar menyesuaikan atau ‘adapt’ dengan ramuan Proven Ace.

    Urutkan minyak pada bahagian hujung zakar dan keseluruhan zakar mengikut gerakan menaik (ikut arah anak panah) sehingga minyak meresap ke dalam kulit.



    Bilakah kesannya dapat dilihat?

    Minggu 1-2: Pembesaran kepala zakar dan rupa zakar, saiz zakar semasa ereksi. Keingnan seksual bertambah.

    Minggu 3-4: Lebih nikmat orgasma, pancutan lebih kuat dan puas. Pertambahan dalam ketebalan zakar dan kepadatan ereksi.

    Minggu 5-7: Ereksi yang lebih lama dan berkekalan. Lebih kawalan dalam pancutan. Pertambahan dalam diameter dan kepanjangan zakar.

    Minggu 8+: Apabila mengalami ereksi, anda dapat perhatikan perubahan ketara. Bukan sahaja pada saiz, malah zakar lebih padat dan kuat seperti yang anda dan pasangan anda idamkan.

    Testimoni

    Saya telah menggunakan banyak produk minyak urut zakar sebelum ini, daripada produk tradisional kampung hinggalah produk berjenama terkenal di pasaran. Minyak lintah, minyak belacak, minyak dhob, semua saya dah pakai. Pernah terjadi, kulit zakar jadi menipis setelah saya menggunakan sejenis minyak di pasaran, sehingga saya terpaksa berhenti menggunakannya. Dari segi keberkesanan minyak-minyak ni, habis sebotol pun ada yang belum nampak kesan langsung.
    Tapi cukup berbeza dengan Proven Ace, teksturnya saja pun dah berbeza, sapu sikit je sekali sehari pun dah cukup, kesan yang saya perolehi pun cepat, baru 4 hari pakai pun dah nampak kesan positif. Memang saya betul-betul puas hati.

    Encik R, 34 tahun, Shah Alam

    Sejak minggu pertama lagi zakar menunjukan perubahan, di mana zakar lebih mengembang di bahagian kepala apabila ereksi berlaku. Urat-urat yang sebelum ini tiada, mula timbul pada zakar, dan zakar nampak lebih ‘berotot’ dan berisi dari kebiasaan.
    Pada kebiasaannya zakar saya hanya membesar tetapi tidak menegang pada waktu pagi. Setelah menggunakan Proven Ace, ereksi zakar menegang yang berlaku pada waktu pagi cukup kuat semasa bangun tidur. Zakar kini lebih ‘bertenaga’ dan ereksi pun makin padat. Pancutan pun rasa jauh lebih lebih puas sekarang ni.

    Encik S, 29 tahun, Kuala Lumpur

    Sejak mencecah umur 30 tahun, saya dapati prestasi seks saya mula menurun, walhal umur 30 tahun ni takde lah tua sangat pun lagi. Zakar tak sekuat dulu, ketahanan pun dah kurang. Bila ‘beraksi’, tak sampai satu minit pun dah air mani dah keluar, tak macam dulu. Saya dah buat rawatan urutan batin, tapi tak berkesan. Isteri tak merungut, tapi saya tahu dia tak puas disebabkan masalah pancutan awal saya.
    Setelah cuba Proven Ace, hasilnya memang hebat. Dalam 3 hari je dah nampak perbezaan pada zakar. Zakar lebih padat, sihat dan aktif macam dulu. Masalah pancutan awal akhirnya telah dapat saya atasi setelah 4 bulan dan kini saya rasa dapat menunaikan nafkah batin untuk isteri dengan lebih baik.

    Encik H, 30 tahun, Kuala Langat

    * Semua nama sebenar dirahsiakan atas permintaan pengguna bagi menjaga privasi




    PROVEN ACE, PALING MUDAH, PALING MURAH, TERJAMIN SELAMAT,
    TERBUKTI BERKESAN!

    KAMI YAKIN ANDA TIDAK AKAN KECEWA DENGAN PROVEN ACE!
    KINI PADA HARGA PENGENALAN UNTUK TEMPOH TERHAD SAHAJA,
    SEMPENA PELANCARAN PROVEN ACE PADA OGOS 2012!



    INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
    http://hebatpower.com/

    CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
    http://hebatpower.com/tempahan.html


    BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

    CASH ON DELIVERY AREA
    Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

    (Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang,jenis barang ,kesesuaian masa,stok dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD bila-bila masa sahaja.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang sekiranya ada temujanji cod pada hari tertentu )


    Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam



    Tempahan boleh dibuat melalui:-
    Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit




    1. Bankin RM40.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
    :CIMB-05150027172529
    :BSN

    Pos laju RM 6 Semenanjung
    Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

    2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
    (Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

    3. Sms / Call : 0173468224
    Berikan butiran lengkap berikut :

    Nama anda
    Alamat Anda
    Bank In
    Jumlah Transaksi
    Masa transaksi
    Tarikh transaksi
    Kod Produk :PA










    [/CENTER][/FONT][/COLOR]
    Rahsia Besarkan Zakar Dan Payudara-Teknik Memikat Wanita Dan Lelaki-Rahsia Tahan Lama Di Ranjang- Rahsia Kecantikkan Wanita- Teknik Menaikkan Nafsu Ghairah-Dan Lain-Lain Info KLIK http://hebatpower.com/ ada FREE GIFT Untuk Warga GEMPAK

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. Gempak Newbie hebatpower's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #2
    Cocoa Collagen Power Plus | Kecantikkan Dalaman Wanita Yang Terbukti


    Cocoa Collagen Power Plus adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.
    Khasiat Cocoa Collagen Power Plus

    Membantu mengimbangi hormon.
    Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut.
    Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit.
    Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.
    Melambatkan proses penuaan.
    Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri.
    Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah.
    Mencerahkan kulit secara semulajadi.
    Memberikan tenaga.
    Membantu mengurangkan keguguran rambut.
    Melancarkan peredaran darah dalam badan.
    Mengimbangi berat badan.
    Meningkatkan daya penghadaman.
    Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot.


    Kandungan Cocoa Collagen Power Plus

    Marine Collagen – Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.
    Kacip Fatimah – Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.
    Lobata – Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung.
    Krimer bukan tenusu – Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.
    Dextrose monohydrate – Melambatkan proses penuaan.
    Oligo saccharide – Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.

    1 set Cocoa Collagen Power Plus mengandungi 3 kotak untuk kegunaan selama sebulan.


    BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

    CASH ON DELIVERY AREA
    Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

    (Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


    Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

    [/B]

    Tempahan boleh dibuat melalui:-
    Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit




    1. Bankin RM59.90 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
    :CIMB-05150027172529
    :BSN

    Pos laju RM 6 Semenanjung
    Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

    2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
    (Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

    3. Sms / Call : 0173468224
    Berikan butiran lengkap berikut :

    Nama anda
    Alamat Anda
    Bank In
    Jumlah Transaksi
    Masa transaksi
    Tarikh transaksi
    Kod Produk :CCPP
    [/CENTER][/FONT][/COLOR]
    Rahsia Besarkan Zakar Dan Payudara-Teknik Memikat Wanita Dan Lelaki-Rahsia Tahan Lama Di Ranjang- Rahsia Kecantikkan Wanita- Teknik Menaikkan Nafsu Ghairah-Dan Lain-Lain Info KLIK http://hebatpower.com/ ada FREE GIFT Untuk Warga GEMPAK

  4. Gempak Newbie hebatpower's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #3
    Diem Wash Membersih | Menghilangkan Bau | Sekitar Alat Sulit Lelaki

    DIEM Wash – Membersihkan Dan Menghilangkan Kotoran & Bau Sekitar Tempat Sulit Serta Untuk Kesan Ereksi SEGERA
    Mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. NOT090701221K

    DIEM WASH bebas dari sabun, dijamin untuk membersih dan membuang kotoran yang tidak dikehendaki, minyak atau bau. Penggunaan harian dapat menghilangkan bau dan kotoran disekitar tempat sulit untuk mengelakkan masalah zakar berbau.

    DIEM WASH juga sesuai bagi yang mengalami masalah jangkitan kulit, kegatalan, dan ruam disekitar kemaluan. Ia juga berkesan untuk membersihkan dan membuang sisa sisa akibat penggunaan kondom dan bahan pelincir.

    DIEM WASH Untuk Lelaki adalah rumusan “UNIK” yang berkesan untuk memastikan kebersihan sekitar alat sulit.
    DIEM WASH adalah kombinasi herba-herba dan botanicals sesuai sebagai pembersih zakar setiap hari. Herba-herba unik dan botanicals dirumuskan sebagai ejen antiseptik untuk menghalang bakteria dan membersihkannya.
    Gabungan herba-herba dan botanicals mengurangkan risiko jangkitan dan menghapuskan bau yang tidak dikehendaki.

    DIEM WASH untuk Lelaki mengandungi semua bahan-bahan aktif semulajadi. Sepanjang 60 herba berlainan jenis dan botanicals secara tradisi dicampurkan dan dirumuskan untuk membersih, menyegarkan dan meremajakan kulit anda, khasnya ditempat sulit.

    Herba-herba seksual yang berkesan termasuk Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia), Tribulus Terristeris dan Smilax Myosotiflora berfungsi untuk merangsang, meluaskan saluran darah dan melancarkan peredaran darah dalam dan di sekeliling saluran zakar & buah zakar.

    -menghilangkan bau yang tidak dikehendaki dan mencegah bau & kotoron di tempat sulit.
    - memperbaiki kebersihan peribadi sentiasa berbau segar
    -memperbaiki kehidupan seks anda – tarikan seks segera
    -tindakbalas yang segera, selamat dan berkesan
    - produk berdaftar dengan Kementerian Kesihatan, Malaysia
    -tiada preskripsi dperlukan, diluluskan di kaunter jualan.


    MEMBERSIHKAN, MELINDUNGI dan MENYEGARKAN

    DIEM WASH sangat disyorkan untuk digunakan oleh lelaki yang aktif dalam seks dan lelaki yang mahu menambah menjaga kawasan tempat sulit.

    KESELAMATAN adalah paling utama!

    DIEM WASH dijamin mengandungi semua bahan-bahan aktif NATURAL. Ia dirumuskan dari botanicals semulajadi, herba-herba dan tiada dadah atau bahan kimia berbahaya.

    DIEM WASH TIDAK MENGANDUNGI triklosan. Triklosan digunakan secara meluas dan kajian baru-baru ini telah membuktikan yang Triclosan berbahaya dan boleh menjejaskan sistem endokrin.

    Bagaimana untuk menggunakan DIEM Wash:

    Menggunakan DIEM Wash sebagai sebahagian daripada rutin kebersihan diri anda setiap hari. Secara alternatif, menggunakan ia sebahagian daripada rutin anda sebelum mengadakan hubungan seks.

    Menggunakan DIEM WASH keatas zakar diantara hubungan seks akan membantu mempercepatkan kesan ereksi semula. DIEM WASH mungkin berdenyut-denyut apabila digunakan ke atas zakar dan kawasan berhampiran. Menggunakan DIEM WASH sebagai pencuci zakar dan menggunakan sebanyak mana setiap hari jika perlu.

    Panduan :
    1. Basuh kemaluan & sekitarnya dengan air bersih.
    2. Titiskan 8 hingga 12 titik DIEM Wash keatas kepala zakar, zakar dan buah zakar.
    3. Dengan lembut gosok dan ratakan kemudian biarkan selama 25 ke 45 saat.
    4. Bilas dengan air suam bersih. Ulang semula jika perlu.

    Nota: Anda disyorkan untuk mengurut zakar dari pangkal ke hujung. Ini akan membantu pelancaran darah ke dalam saluran zakar.


    Produk DIEM dirumuskan dari bahan botanicals semulajadi, herba-herba dan tiada dadah, mengandungi keharuman sintetik. Produk DIEM telah diuji untuk keselamatan oleh Internationally Recognized Lab, di Malaysia dan mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia.
    Hanya minyak-minyak semula jadi kualiti tertinggi, rempah-rempah dan herba-herba paling bersih serta botanicals digunakan dalam mengeluarkan produk DIEM.


    BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

    CASH ON DELIVERY AREA
    Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

    (Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


    Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

    [/B]

    Tempahan boleh dibuat melalui:-
    Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit




    1. Bankin RM69.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
    :CIMB-05150027172529
    :BSN

    Pos laju RM 6 Semenanjung
    Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

    2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
    (Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

    3. Sms / Call : 0173468224
    Berikan butiran lengkap berikut :

    Nama anda
    Alamat Anda
    Bank In
    Jumlah Transaksi
    Masa transaksi
    Tarikh transaksi
    Kod Produk :DW
    [/FONT][/COLOR][/CENTER]
    Rahsia Besarkan Zakar Dan Payudara-Teknik Memikat Wanita Dan Lelaki-Rahsia Tahan Lama Di Ranjang- Rahsia Kecantikkan Wanita- Teknik Menaikkan Nafsu Ghairah-Dan Lain-Lain Info KLIK http://hebatpower.com/ ada FREE GIFT Untuk Warga GEMPAK

  5. Gempak Newbie hebatpower's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #4
    Supreme Diet Biodex | Mempercepatkan Kehamilan | Meningkatkan Kualiti Air Mani Lelaki


    Uploaded with ImageShack.us
    Supreme Diet mempunyai 2 perisa iaitu perisa coklat atau perisa buah-buahan. Sila sms perisa yang diingini bila membuat pesanan. Terima kaseh.

    Supreme Diet adalah makanan kesihatan untuk kecantikan dalaman yang khusus dirumus dengan ramuan zat pemakanan semulajadi berasaskan buah-buahan dan sayur-sayuran. Kaya dengan zat pemakanan yang diperlukan untuk kesihatan dan kejelitaan. Kehadiran enzim membantu penyerapan zat pemakanan berlaku dengan cepat dan mudah dalam tubuh badan kita.

    Supreme Diet terbukti membantu mempercepatkan kehamilan, mengurangkan alahan, membantu pembentukan kulit bayi yang cantik, halus dan cerah, membantu untuk meningkatkan kualiti air mani lelaki dan menguatkan sistem badan.

    Khasiat Supreme Diet

    Khasiat yang terbukti membantu mempercepatkan kehamilan.
    Membantu meningkatkan penyerapan nutrien yang penting.
    Mengandungi kesemua enzim, mineral, zat dan vitamin yang diperlukan.
    Sumber Protein dan Vitamin E yang boleh mencegah risiko keguguran kerana kelebihannya yang memelihara kesihatan rahim dan plasenta.
    Mengurangkan alahan, serta membantu pembentukan kulit bayi yang cantik, halus dan cerah.
    Membantu mengurangkan kesembapan kaki dan tangan serta mengawal berat badan di samping memelihara kandungan membesar mengikut jadual.
    Membantu untuk meningkatkan kualiti air mani bagi lelaki dan menguatkan sistem badan.

    Kandungan Supreme Diet

    Beras Perang – meningkatkan kawalan glukosa.
    Kurma – mengandungi potasium penting untuk sistem saraf yang merangsang daya ingatan, membangkit nafsu kelamin dan meningkatkan sistem pertahanan badan khususnya untuk mencegah barah buah dada dan rahim.
    Teh Hijau – dapat melindungi kulit yang rosak akibat sinar matahari dan mencegah kanser. Ia sebagai antioksidan dan dapat mencegah penuaan.
    Biji Anggur – merupakan antioksidan yang baik yang dapat menghalang radikal bebas merosakkan kulit.
    Barli Hijau – mengekalkan kesihatan keseluruhan badan.
    Spirulina – mengandungi protein, vitamin, karotenoid dan nutrien lain.
    Kacang Soya – diperlukan dalam membantu menyuburkan sistem hormon, membantu dalam penyembuhan luka dan mengatur perjalanan darah.

    Cara Guna Supreme Diet

    Minum satu (1) sachet pada waktu malam antara 3-4 jam sebelum tidur.
    Jika terlalu kurus ambil Supreme Diet selepas makan tengahari dan makan malam. Jika berat badan telah meningkat kepada berat ideal kurangkan kepada satu (1) sachet sahaja sehari.

    Maklumat Lain Berkenaan Supreme Diet

    Tidak disarankan untuk mengambil makanan berat seperti nasi, mee atau roti bagi yang mengalami kegemukan atau berat badan berlebihan, lebihkan pengambilan protein seperti ikan, sayur dan buah-buahan.
    Teruskan pengambilan jika haid datang lewat atau ketika hamil.
    Digalakkan untuk meningkatkan pengambilan pada hari-hari akhir kehamilan kerana ia mampu memberi tenaga dan membantu memudahkan proses kelahiran bayi.
    Isipadu/Berat Supreme Diet: 25 gm x 20 sachet




    BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

    CASH ON DELIVERY AREA
    Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

    (Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang,jenis barang ,kesesuaian masa,stok dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD bila-bila masa sahaja.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang sekiranya ada temujanji cod pada hari tertentu )


    Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

    [/B]

    Tempahan boleh dibuat melalui:-
    Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit




    1. Bankin RM90.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
    :CIMB-05150027172529
    :BSN

    Pos laju RM 6 Semenanjung
    Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

    2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
    (Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

    3. Sms / Call : 0173468224
    Berikan butiran lengkap berikut :

    Nama anda
    Alamat Anda
    Bank In
    Jumlah Transaksi
    Masa transaksi
    Tarikh transaksi
    Kod Produk :SPDB

    Rahsia Besarkan Zakar Dan Payudara-Teknik Memikat Wanita Dan Lelaki-Rahsia Tahan Lama Di Ranjang- Rahsia Kecantikkan Wanita- Teknik Menaikkan Nafsu Ghairah-Dan Lain-Lain Info KLIK http://hebatpower.com/ ada FREE GIFT Untuk Warga GEMPAK

  6. Gempak Newbie hebatpower's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #5
    Mantera | Mencegah Prostat | Aliran Darah Baik | Rambut Tumbuh | Antibodi


    Uploaded with ImageShack.us
    Man Tera yang bermaksud seorang lelaki yang gagah perkasa,yang hebat,yang diimpikan dan yang menjadi dambaan setiap wanita.

    Selain itu Man Tera perlu bagi setiap lelaki untuk kecergasan dan kesihatan tubuh badan mereka.

    Khasiat Mantera

    Melancarkan perjalanan darah
    Memperbaiki kesihatan prostat
    Melembapkan kulit
    Membantu pertumbuhan rambut
    Menambah antibodi


    Kandungan Mantera

    Ekstrak tribulus terresteris
    Ekstrak tongkat ali
    Ekstrak guarana
    Ekstrak ashwagadha
    Ekstrak saw palmetto
    Ekstrak Boswellia
    Pati kurma
    Madu
    Kolagen


    Cara Minum

    Ambil 2 sudu makan waktu pagi dan 2 sudu makan waktu malam(sebelum makan)
    Boleh diminum terus atau campurkan dengan minuman jus kegemaran

    Amalan:

    Mulakan dengan bacaan bismillah
    Selawat ke atas Nabi 3 kali
    Al fatihah,doa dan niat




    Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam



    Tempahan boleh dibuat melalui:-
    Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit




    1. Bankin RM168.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
    :CIMB-05150027172529
    :BSN/BANK RAKYAT

    Pos laju RM 6 Semenanjung
    Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

    Guna salah satu dari cara berikut;
    1. Maybank2u Online
    2. Cash Deposit Machine
    3. ATM Machine Transfer
    4. Kaunter Bankin


    2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
    (Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

    3. Sms / Call : 0173468224
    Berikan butiran lengkap berikut :

    Nama anda
    Alamat Anda
    Bank In
    Jumlah Transaksi
    Masa transaksi
    Tarikh transaksi
    Kod Produk :MTR

    Rahsia Besarkan Zakar Dan Payudara-Teknik Memikat Wanita Dan Lelaki-Rahsia Tahan Lama Di Ranjang- Rahsia Kecantikkan Wanita- Teknik Menaikkan Nafsu Ghairah-Dan Lain-Lain Info KLIK http://hebatpower.com/ ada FREE GIFT Untuk Warga GEMPAK

  7. Gempak Newbie hebatpower's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #6
    Bio Rehmannia Plus | Tenaga Dalaman | Tahan Lama | Kesuburan | Lelaki Wanita



    Sekotak 6 biji RM60



    Diluluskan oleh KKM: MAL No:06041529T


    Fungsi Utama Bio Rehmannia Plus

    Untuk Lelaki
    Tingkatkan ketahanan dan lambatkan pancutan air mani
    Naikkan hormone testosterone lelaki
    Tingkatkan aktiviti pengeluaran sperma
    Kuatkan otot badan, menaikkan tenaga dalaman lelaki

    Untuk Wanita
    Naikkan Libido serta keinginan seksual
    Lambatkan proses penuaan
    Meningkatkan kesuburan
    Kurangkan sindrom putus haid
    Merendahkan tekanan darah


    Kandungan utama di dalam Bio Rehmannia Plus

    4 kandungan utama di dalam Bio Rehmannia Plus

    1. Radix Rehmannia Preparata (49.2mg)
    2. Radix Acanthopanacis (56.8mg)
    3. Lycium Barbarum (217.2mg)
    4. Epimedium Brevicornum (29.6mg)


    1. Radix Rehmannia Preparata
    Terjadi dalam bentuk kepingan, gumpalan yang pecah, pelbagai saiz dan ketebalan. Berwarna hitam, berkilat dan melekit. Herba ini berfungsi untuk menyuburkan yin dan menambahkan kandungan darah, mengukuhkan intipati hidup dan sumsum.

    2. Radix Acanthopanacis
    Akar Manyprickle Acanthopanax adalah akar yang dikeringkan. Herba ini dikumpul pada musim bunga dan musim luruh, dicuci bersih dan dikeringkan. Fungsi herba ini adalah untuk menggiatkan fungsi limpa dan buah pinggang serta menenangkan saraf.

    3. Lycium Barbarum (Guo Qi Zi)
    Buah Lycium telah lama digunakan dalam ubatan herba Cina. Ia juga dikenali sebagai ‘Lycium Chinese’ atau Lycium Barbarum. Akarnya mempunyai bahan-bahan penyembuh. Lycium kaya dengan karotin, Vitamin B1, B2 dan Vitamin C. Buahnya juga mengandungi nutrien seperti asid amino, besi, zink, kalsium dan fosforus. Dalam perubatan Cina, ia digunakan sebagai tonik hati untuk mencerah dan memperbaiki penglihatan, pandangan kabur, sensitiviti terhadap cahaya dan lain-lain penyakit mata.

    4. Epimedium Brevicornum (Yin Yang Huo)
    Epimedium Brevicornum adalah salah satu spesis di dalam kelas Epimedium. Epimedium juga dikenali sebagai ‘horny goat weed’ di U.S. Epimedium secara tradisional digunakan untuk mengubati kelemahan dan mengembalikan kehendak seks, meningkatkan tenaga dan juga meningkatkan kecerdasan badan. Kajian telah menunjukkan bahawa epimedium boleh berfungsi seperti adaptogen (seperti ginseng). Ada juga bukti menunjukkan yang epimedium boleh menaikkan semula aras hormon testeron dan tiroid yang rendah ke aras yang normal di mana ianya memberi kebaikan dalam memperbaiki kehendak seks.

    TIADA KESAN SAMPINGAN.
    BAHAN2 100% HERBA.


    INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
    http://hebatpower.com/

    CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
    http://hebatpower.com/tempahan.html

    Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam


    CASH ON DELIVERY AREA
    Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

    (Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang,jenis barang ,kesesuaian masa,stok dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD bila-bila masa sahaja.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang sekiranya ada temujanji cod pada hari tertentu )



    Tempahan boleh dibuat melalui:-
    Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit




    1. Bankin RM60.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
    :CIMB-05150027172529
    :BSN/BANK RAKYAT

    Pos laju RM 6 Semenanjung
    Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

    Guna salah satu dari cara berikut;
    1. Maybank2u Online
    2. Cash Deposit Machine
    3. ATM Machine Transfer
    4. Kaunter Bankin


    2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
    (Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

    3. Sms / Call : 0173468224
    Berikan butiran lengkap berikut :

    Nama anda
    Alamat Anda
    Bank In
    Jumlah Transaksi
    Masa transaksi
    Tarikh transaksi
    Kod Produk :BRP
    Rahsia Besarkan Zakar Dan Payudara-Teknik Memikat Wanita Dan Lelaki-Rahsia Tahan Lama Di Ranjang- Rahsia Kecantikkan Wanita- Teknik Menaikkan Nafsu Ghairah-Dan Lain-Lain Info KLIK http://hebatpower.com/ ada FREE GIFT Untuk Warga GEMPAK

  8. Gempak Newbie hebatpower's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    #7
    Alat Regangan Zakar | Besar,Panjang,Meluruskan | Vimax Extender+Offer

    Pernah menginginkan zakar yang lebih besar? Pernah berfikir bahawa, tidak ada yang boleh membantu anda membuat impian anda menjadi kenyataan?

    Berhenti menjadi malu dengan saiz zakar anda. Anda boleh melupakan, situasi memalukan ketika bersama pasangan ditempat tidur, tentang rasa tidak aman, tentang kurangnya keyakinan diri dan harga diri hanya dengan Vimax Extender.
    Jika anda ingin terkesan pasangan anda dengan zakar yang lebih besar, jika anda ingin meningkatkan prestasi anda di tempat tidur dan memberikan pasangan anda lebih banyak kesenangan, dan secara keseluruhan, jika anda ingin kehidupan seksual yang lebih baik , hari ini adalah kesempatan besar anda. Hari ini anda memiliki kemungkinan untuk memulakan hidup baru. Jangan sia-siakan kesempatan ini!

    Pernah ingin untuk membesarkan zakar dan anda berfikir bahawa tidak ada yang boleh anda lakukan untuk hal itu? Pernah cuba kaedah lain seperti pil, patch dan tidak berkesan untuk anda?

    Ya, penyelesaiannya ada di sini. Vimax Extender adalah unik, diluluskan secara perubatan dan terbukti kerkesan kaedah pembesaran zakar. Dengan Vimax Extender, anda boleh menambah hingga 3 inci panjang, dan semua ini dalam 6 bulan penggunaan. Paling penting, mudah dan tanpa kesan samping. Meningkatkan keyakinan, harga diri yang lebih tinggi, prestasi yang lebih baik di tempat tidur anda dengan hanya manfaat daripada penggunaan Extender Vimax.

    Dengan hanya RM329.00, anda akan mendapatkan peranti yang ampuh dan berkesan. Anda tidak akan bertemu produk lain dengan harga yang sama ditawarkan Vimax Extender untuk hanya $329.00 sahaja. Syarikat-syarikat lain hanya tertarik untuk mengaut keuntungan yang banyak daripada anda sementara kami tertarik untuk menjual produk yang berkualiti tinggi kepada kebanyakan orang yang perlu untuk membesarkan saiz zakar mereka.

    “Isteri saya bilang, dia tidak pernah merasa begitu baik di tempat tidur dengan saya. Saya telah menggunakan Vimax Extender hanya satu bulan, dan zakar saya sudah tampak lebih besar”

    Robert, NM Robert, NM

    Dan ini hanyalah salah satu kandungan daripada ribuan pelanggan . Anda boleh menjadi salah satu daripada mereka juga dengan menempah Vimax Extender anda hari ini.
    Bagaimana tepatnya Vimax Extender akan membantu saya?
    Vimax Extender terbukti berkesan dan alat perubatan yang direka khusus ini disokong oleh pakar kami. Dengan Vimax Extender anda boleh membesarkan zakar anda secara kekal dalam waktu sesingkat mungkin pada harga terendah.
    Vimax Extender sangat cekap dalam memperoleh saiz panjang dan tebal yang diingini daripada zakar anda. Selamat, tidak menyakitkan dan dapat menyesuaikan saiz zakar apapun.
    Vimax Extender sangat kecil sehingga anda dapat membawanya bersama anda ke mana-mana juga. Ianya hanya sebesar telapak tangan anda. Anda boleh memakai ketika anda berpakaian dengan tidak ada masalah dan tak seorang pun akan menyedari/mengetahuinya.
    Keputusan kajian klinikal dilakukan keatas Vimax Extender :-

    Memanjang zakar dalam waktu singkat (dalam kebanyakan kes sehingga 3″ panjang dengan penggunaan hanya 6 bulan)
    Meningkatan ketebalan zakar
    Membetulkan zakar yang bengkok hingga 75%.
    Meningkatkan prestasi seksual

    Bersama dengan ini, anda akan melihat keseluruhan meningkatkan kepada kawalan ejakulasi, lebih stamina dan keghairahan seksual.

    Tempah Vimax Extender anda hari ini dan hadapi kehidupan anda yang jauh lebih baik.

    Jika anda tidak benar-benar yakin, jika anda tertarik tentang bagaimana Extender Vimax bekerja atau jika anda tertarik mengenai teori-teori dan teknologi yang terlibat, sila lawati bahagian Cara kerja di halaman ini.

    Didukung pengamal perubatan dan Diluluskan
    Vimax Extender telah telah dibuktikan oleh pelbagai kajian dan ujian. Vimax Extender bukan hanya satu produk biasa. Kerana potensinya, dan fakta secara perubatan diluluskan, dan mencapai standard yang tinggi oleh pengamal perubatan terkenal dunia urologi yang mengesyorkan penggunaan alat Vimax Extender untuk pesakit mereka.

    Pada halaman dukungan pengamal perubatan anda boleh mencari maklumat lebih lanjut, yang membuktikan Vimax Extender adalah penyelesaian yang tepat untuk cepat dan kekal pembesaran zakar, baik dalam saiz panjang atau ketebalan, dan juga penyelesaian yang sangat efektif dalam pembetulan lengkungan pada zakar.
    Apa yang membuatkan Vimax Extender unik?

    Ini adalah kerana kosnya rendah, cepat dan keputusan kekal. Pasukan kami telah menerbitkan produk ini selepas bertahun-tahun kerja keras dan ujian, untuk memastikan bahawa akan menjadi yang tercepat dan produk yang paling kuat di pasaran.

    Ribuan pelanggan berpuashati bahawa Vimax Extender berupaya membesarkan zakar anda dengan cepat, mudah, kekal, dengan kos yang sangat rendah.


    “Saya menggunakan Vimax Extender Device selama satu bulan dan saya sudah mendapatkan 0.5 inci. Luar biasa!!! Saya fikir adalah produk terbaik yang pernah!!! Sebuah pil tidak bisa melakukan itu!!!”


    Federico.

    Tidak seperti produk lain, Vimax Extender tidak memaksa anda untuk memanjangkan zakar Ini kerana ia menggunakan kemampuan alami tubuh seseorang untuk beradaptasi di bawah tekanan, sehingga memberikan anda keuntungan yang cepat. Kesan Vimax Extender adalah kekal. Selepas anda mempunyai saiz yang diinginkan, tidak ada risiko menghentikan menggunakan peranti ini. Efek akan menjadi kekal. Zakar anda akan tetap lebih besar, lebih kuat, dan sihat. Juga meletakkan rasa percaya kepada diri anda akan berada pada tahap yang tinggi sepanjang masa.




    INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
    HebatPower.Com Pembekal Produk Sensasi Seksual Lelaki Dan Wanita

    CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
    HebatPower.Com Pembekal Produk Sensasi Seksual Lelaki Dan Wanita




    CASH ON DELIVERY AREA
    Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau,

    Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang,

    Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

    (Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai

    barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan

    ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


    Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

    [/B]

    Tempahan boleh dibuat melalui:-
    Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit




    1. Bankin RM329.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
    :CIMB-05150027172529
    :BSN

    TODAY OFFER RM249+FREE MAGIC TISSUE+FREE VIBRATING RINGS+FREE POSLAJU



    2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
    (Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

    3. Sms / Call : 0173468224
    Berikan butiran lengkap berikut :

    Nama anda
    Alamat Anda
    Bank In
    Jumlah Transaksi
    Masa transaksi
    Tarikh transaksi
    Kod Produk :VEXT
    Rahsia Besarkan Zakar Dan Payudara-Teknik Memikat Wanita Dan Lelaki-Rahsia Tahan Lama Di Ranjang- Rahsia Kecantikkan Wanita- Teknik Menaikkan Nafsu Ghairah-Dan Lain-Lain Info KLIK http://hebatpower.com/ ada FREE GIFT Untuk Warga GEMPAK

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List

Tags for this Thread