Close
Login to Your Account


Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 35
  1. #1
    Status
    Offline
    masterskill's Avatar
    Gempak Newbie
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default Pertanyaan : Broadband Prepaid ( reload ) .

    Assalamualaikum ade sape - sape yang masih tahu di mane ade jual CELCOM BROADBAND PEK 1 MALAYSIA (SKMM) yang rare ne . . rm 25 / month + Unlimited kauta . . . yang 1st sim broadband celcom kasi keluar . . or sape - sape tau broadband prepaid ape yang bagus . . . ? tolong share ngan kite



  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Status
    Offline
    KiuT-MiuT's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10,833
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    69 Post(s)

    Default

    cari kt carigold.. ada byk yg jual... maxis skmm pon ade

  4. #3
    Status
    Offline
    EnFik's Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Anywhere
    Age
    22
    Posts
    9,805
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)

    Default

    ade ke sim 1m yang unlimited kuota?.. sim aku dah dimicrokan..

  5. #4
    Status
    Offline
    -Mus-'s Avatar
    King Of Gempak
    Join Date
    May 2012
    Location
    syurga yang dinantikan
    Posts
    5,152
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)

    Default

    Quote @PrincekayL View Post
    ade ke sim 1m yang unlimited kuota?.. sim aku dah dimicrokan..
    ader...dyer ader limit sbenarnya tp limit dyer tu mcm xde guner je...ader limit tp sama dgn unlimited
    ForeVer ALoNEz

  6. #5
    Status
    Offline
    masterskill's Avatar
    Gempak Newbie
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    maxis SKMM ok ke ? hurmm ade CELCOM BROADBAND PEK 1 MALAYSIA (SKMM) yg mula2 keluar dulu . . tahun 2009 kot . .

  7. #6
    Status
    Offline
    Dantemus's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Sacred Garden
    Posts
    969
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    Default

    cari kat lelong... memang berlambak kat c2.... aku pun dulu beli Maxis SKMM prepaid pun kat c2...

    Maxis SKMM harga starter pack dia aku dah lupa, tapi adakalanya dia lagi murah daripada Celcom SKMM.. tak tau napa, mungkin sbb Celcom masih boleh guna VPN kot... aku punya Maxis dah takleh guna VPN


    Maxis SKMM, kalo top up dia, yg biasa aku top up, RM 15 seminggu dia bagi 1GB,
    kalo RM 25 utk sebulan, dia bagi 1GB jugak

    dia ada byk pilihan top up, ko boleh pilih berapa lama tempoh dia dan jugak bandwith (GB) yg dia bagi
    tgk jadual kat bawah




    aku biasa beli yg RM 15 utk seminggu, so sebulan RM 60 la
    Last edited by Dantemus; 01-04-2013 at 09:49 PM.
    And may the odds be ever in your favor...




  8. #7
    Status
    Offline
    Dantemus's Avatar
    Gempak SuperStar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Sacred Garden
    Posts
    969
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    Default

    Quote @just smile View Post
    ader...dyer ader limit sbenarnya tp limit dyer tu mcm xde guner je...ader limit tp sama dgn unlimited
    ko guna prepaid mana dan VPN mana bro? aku punya maxis dah takleh guna VPN la... share ckit kat sini, nak jugak guna unlimited balik...
    And may the odds be ever in your favor...




  9. #8
    Status
    Offline
    kuro312's Avatar
    Gempak Newbie
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Quote @Dantemus View Post
    cari kat lelong... memang berlambak kat c2.... aku pun dulu beli Maxis SKMM prepaid pun kat c2...

    Maxis SKMM harga starter pack dia aku dah lupa, tapi adakalanya dia lagi murah daripada Celcom SKMM.. tak tau napa, mungkin sbb Celcom masih boleh guna VPN kot... aku punya Maxis dah takleh guna VPN


    Maxis SKMM, kalo top up dia, yg biasa aku top up, RM 15 seminggu dia bagi 1GB,
    kalo RM 25 utk sebulan, dia bagi 1GB jugak

    dia ada byk pilihan top up, ko boleh pilih berapa lama tempoh dia dan jugak bandwith (GB) yg dia bagi
    tgk jadual kat bawah




    aku biasa beli yg RM 15 utk seminggu, so sebulan RM 60 la
    bg aku la, baik amek maxis postpaid rm48 + vpn...lg save

  10. #9
    Status
    Offline
    masterskill's Avatar
    Gempak Newbie
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Bro dentemus . . Maxis mmg x bole bypass VPN . . . celcom je bole VPN . . .tp kalau maxis rm15 = 1GB then rm25 pn = 1Gb same jeee hahahaha . . . anyway nice info bro . . tengah mencari jugak ne mane2 yang bagus . .

  11. #10
    Status
    Offline
    Izar87's Avatar
    Gempak Hardcore
    Join Date
    Jun 2010
    Age
    26
    Posts
    2,139
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)

    Default

    aku dlu pkai maxis skmm. tp sbb dh kena block aku pkai celcom skmm. mmg sempoi celcom skmm nih.
    <-Jom la msuk sini... jom...->

    Buat duit tanpa keluar modal jom msuk sini ...


Page 1 of 4 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

User Tag List

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •