DAFTAR
Close
Login to Your Account
Results 1 to 4 of 4

  1. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  2. Gempak Senior cyres's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2010
    Posts
    178
    #2
    aku baru seminggu angkat sgs2. harga RM2099 amik kat samsung mobile ori set. tp dia xbg mmc, kna tmbah 70 utk dpt 8gig nye mmc. dlm seminggu ni mmg best lah pakai kan.. fon baru.. bateri pun tahan 1 hari setengah.. dengan selalu dok online.. android nye barang pun berlambak, tp bg aku la, apps dia xleh lawan iphone nye apps la.. hehehe.. sbb makcik aku pakai iphone.. tp function yg len sume bg aku lg best!! camera cantek.. kalo korang ada jerawat sure kantoi. hehehe.. screen mmg puas nak tekan, tmbah2 utk aku yg jari beso ni.. hahaha.. tp yg penting boleh video call n bluetooth kat org len.. hehehe.. x macam iphone.. tu je kot yg dpt aku bgtau. hehee

  3. Gempak Senior aying93's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2011
    Posts
    123
    #3
    Wow...jd kat mn kt nk simpan sgala lagu,gmbr dan sbgai y klu mmc xd bagi???

  4. Gempak Senior cyres's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    May 2010
    Posts
    178
    #4
    dia nya space 16gig der.. x penuh pun kalo ko nak simpan sume tu.. hehehe. siap leh upgrade to 32gig sdcard.. :)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)